Lillehammer – Oslo i lavere divisjoner?

Noen som er påmeldt til Lillehammer – Oslo og har planer om en «hyggelig tur» hvor vi kan sykle på noe sånn som 5.30 eller deromkring i år? Kanskje har noen lyst/tid til å organisere noe rundt det? Jeg er med.

Hvis ikke blir det å sykle alene som vanlig, hvor jeg som Espen Askekladd samler på det jeg finner på veien og ser om noe kan brukes og om man kan få til noe sammen. Eneste forskjell fra Espen A. er at man er vel vitende om at vi stiller i det peneste tøyet når vi skal på sykkelfest.

Kjør debatt.

4 Responses

 1. Hulken sier:

  Mulig jeg slenger meg med på noe sånt, har ikke (ennå?) fått den formutløsningen jeg hadde håpet på i år, så det er kanskje på tide å sikte lavere.

  Hvilken pulje/starttid har du siktet deg inn på POOOOOC?

 2. POOC sier:

  Halla Hulken. Flott at du vurderer dette. Jeg starter kl 09.55 og ser at du er satt opp i start kl 10.05. Tror også det er relativt ukomplisert å bytte gruppe. Har ikke sjekket transportmuligheter men tog er vel et godt alternativ. Med mindre noen kjenner noen som kjenner noen som synes at å følge et sykkelritt fra bilsetet er det morsomste i hele verden.

  Er det flere som vurderer dette? Tenk om vi kunne være 5-6 mann i sort / hvitt på vår ferd mot Tigern.

 3. Hulken sier:

  I fjor tok jeg buss sammen med Wien, det funket bra mtp sykkelfrakt, komfort og timing. Tog er også greit for meg.

 4. POOC sier:

  Hei igjen Claus – pussig at vi møtes på en øde vei, langt fra alt, en ganske allminnelig lørdag. Men sånn er det vel med gutter som trener seg opp til mesterskap. Øde plasser. Ingen må se. Takke seg til Strava. Jeg er uansett klar neste lørdag. Har også snakket med noen andre karer(klubbløse) som starter kl 09.50 og som er/var veldig motiverte for å sykle med oss. De sikter riktignok mot 5 timer. Buss for tog er fint. Ta kontakt med meg på: per.oppi (krøllalfa)yahoo.no så finner vi de beste løsninger. Eller ring meg på, la meg se, kan du fransk? Qutre vingt douze – quatre vingt – quatre vingt seize – vingteneuf. Hørs.

Legg igjen en kommentar