Hedmarksvidda Rundt

Metrologene lover strålende sol, og Birken seeding poeng trengs. Prinsen og TT planlegger derfor tur til barndommens trakter, og rittet Hedmarksvidda Rundt. Bare uker gamle twentyniners er på plass, og det meste er på stell. Men det store spørsmålet; er dette et ritt for demper eller stiv gaffel? Noen med erfaring derfra? Loggen viser at vi hadde et par utsendte i forfjor..

2 Responses

  1. RStoltz sier:

    Det var en del sti, men de var ikke av det mest tekniske slaget. Jeg var aldri av sykkelen og jeg er jo ingen finslepen teknikker på sti. Nå er det mange år siden jeg har kjørt med stiv gaffel, så det er vanskelig å vurdere hvordan det vil fungere. Husker iallfall at det var et stiparti med høy fart i nedoverbakke. Vil tro at de med demper vil like seg bedre der. Lille-Anders deltok samme år som meg. Jeg syntes det var et fint ritt, men det hjalp vel ikke all verden seedingsmessig for min del 😉

  2. TT sier:

    Takk Rune, får google litt å se om jeg finner ut noe mer. Men fristende å la latskapen beslutte, og slippe å bytte gaffel 🙂 Har vel ikke tro på all verden seedingmessig selv. Tror vekkerøkten i går heller tok livet av det som var i bena.

Legg igjen en kommentar