Trening uke 28 – 30

Vi dropper det faste treningsoppsettet i ferieukene. Men det er fortsatt fullt mulig for de som er hjemme å selv ta initiativ til en økt eller to. Kanskje sitter det flere der ute og bare venter på et push! Bruk denne tråden til formålet.

12 Responses

 1. Nordboer Nordboer sier:

  GK vurderes etter jobb, fra 17-17:30 hvis været holder seg.

 2. Pekern Pekern sier:

  Jeg har tenkt meg ut ca 1730-45 på terreng, første terrengrunden i år. 40 eller 60km alt ettersom forhold/form. Kan møtes i brekkekrysset den som vil være med. Sjekker forumet før jeg reiser, eller kan sende meg sms på 950 75 312. Rolig tur etter mitt nivå 🙂

 3. Avatar Beretta sier:

  Jeg tar et halvhardt tempodrag eller to i Maridalen på ettermiddagen/kvelden i morgen (søndag 14.07), fritt fram for å henge seg på.

 4. Avatar Atleten sier:

  Om noen vurdere å lufte sykkelen fra rundt kl. 10 søndag og har lyst på selskap er det bare å sende meg en mld på 908 28 994.

 5. Avatar Lille-Anders sier:

  Hei, er det noen som er i Oslo området og kunne tenke seg en skikkelig hardøkt ( treningsritt ) ? Foreslår enten at vi kjører Tømte GP ( klubbmesterskap grus løypa ) eller Enebakk rundt ( landevei ). Er du med ?

 6. Ol'School Ol'School sier:


  Lille-Anders:

  Hei, er det noen som er i Oslo området og kunne tenke seg en skikkelig hardøkt ( treningsritt ) ? Foreslår enten at vi kjører Tømte GP ( klubbmesterskap grus løypa ) eller Enebakk rundt ( landevei ). Er du med ?

  Ikke treningsritt, men kjører 3 x opp Mont Tryvann i ettermiddag/kveld. Virker som at syra er ute av beina etter søndagens kappsykling opp til 1666moh, så på tide med litt klatremusvirksomhet igjen.

 7. Avatar Beretta sier:

  Jeg drar ut på en rolig «langtur» (5-6 mil landevei, 3 mil grus) på onsdag 24. Tidspunkt betyr «f..k all», jeg er med på det meste

 8. Pekern Pekern sier:

  Tirsdag 23 juli
  type: relativt rolig terrengtur
  Distanse: 50km
  tot. stigning: 950m
  Stemning: god
  oppmøte: 1700
  sted: Torshov Sport
  rute: http://connect.garmin.com/activity/341810175

 9. Pekern Pekern sier:

  Torshov Sport sykkelbutikken

 10. Avatar Teddy F sier:

  Beretta; Jeg har åpent vindu fra 07:30-12:00 🙂 Aktuelt tidsrom?

 11. Avatar Beretta sier:

  TeddyF; Livet som familiefar er hardt og uforutsigbart, plutselig satt jeg alene med unger og bikkje på formiddagen og må ta turen på ettermiddag/kveld istedet

 12. Avatar Beretta sier:

  Stikker ut på sone 3 tempodrag i Maridalen på lørdag, fleksibel på tidspunkt

Legg igjen en kommentar