Pizzorne Challenge #3 – kort oppsummert

Pizzorne Challenge #3 2013 - ConteNegroPizzorne Challenge #3 2013 - Big-CUndertegnede og Tim var de to startende fra Sagene på tirsdagens Pizzorne Challenge #3. Det var godt med folk denne gangen og det ble etter hvert opplyst om deltakelsesrekord på rundt 100 startende. Vårt medlem Carl Fredrik Hagen (sammenlagtlederen av herrekonkurransen etter ritt #1 og #2) kunne dessverre ikke starte pga kneskade, men slår nok tilbake på avsluttende ritt i september. Været var bra, opphold nesten hele veien til Tryvann, bare i det siste partiet begynte det så vidt å regne. Hvordan det gikk med Tim under løpet, er forfatter ikke fullt klar over, men han suste avgårde etter startskuddet og hang nok godt med tetgruppa. Undertegnede prøvde seg på en litt annen strategi enn de første to gangene, og valgte å spare litt krefter til han kom til hoppbakken. Han sykla da på ganske lette gir, men begynte etter hvert å øke farten. Han holdt greit inn og persa med en tid på 18:51 min. Tim – nok en av våre sterkeste klatrere på laget – krysset mållinjen på sterke 16:33 min. Grattis!

Fasit: Morsomt å delta hver gang, enda morsommere når flere Sagene ryttere stiller til start! Ikke minst god forberedelse til klubbmesterskapet ved Tryvann i september!

Flere bilder;

Pizzorne Challenge #3 2013 - Startfelt Pizzorne Challenge #3 2013 - Big-C

2 Responses

 1. TT sier:

  Kjempebra Marcus, alltid gøy med pers!

  Ser også at det drar seg til i toppen før KM Klatring, Tim’s 16:33 er bedre enn han hadde der i fjor.

  Ellers ser jeg fra resultatlistene at Lille-Erik også stilte med sluttid 18:15. Gøy å se han konkurrerer litt igjen.

 2. Wien sier:

  Morsomt med rittreferat, Marcus!
  Grattis med pers, du blir en hard nøtt å knekke under KM Klatring!

Legg igjen en kommentar