Årets julebord blir 15/11

Det blir jul i år igjen! Vi har reservert 2. etasje på Sagene Lunsjbar fredag 15. november fra klokken 20.30. Her blir det premieseremonier, feiring av årets Stormester, julemeny med godt drikke, noen gode historier, noen bortforklaringer – og du vil sikkert treffe enkelte du ikke kjenner igjen uten hjelm. Kapasitet 40 mann. Det ryktes om vorspiel.

Bindende påmelding med menybestilling via kommentar feltet nedenfor når julemenyen er klar.

2 Responses

  1. Beretta sier:

    Men i helv… Sjekker styret med kona når jeg er bortreist og legger opp julebordet etter det eller? Det blir tredje år på rad jeg går glipp av årets happening på grunn av jobb. Vel, vel, rock hardt, jeg får satse på neste år både for sykling og festing.

  2. KJT sier:

    Melder min ankomst fra de blauetestier til Lunchbaren fredag 15/11. Inn på vorspiel.

Legg igjen en kommentar