Trening oktober – desember

17.11.2013 Treningstur ved Sandungen - Prinsen, Magnus, Thorst - © TTVi ser øyeblikkelig oktober på kalenderen, med avtagende interesse for systematisk sykkeltrening, og nøyer oss med mer generelle treningstråder de neste månedene.

Initiativ tas altså via kommentarene til disse artiklene.

7 Responses

 1. FroKol sier:

  Sikter på drag i Grefsenkollen i ettermiddag. Skeidbanen kl 18:00, forutsatt at asfalten er tørr.

 2. Atleten sier:

  Om noen vurderer trening i dag kan kan det være en ide å legge treningen til GK så får man med seg finalen i Klatrekongen 2013:

  http://www.martinhoff.com/2013/10/finale-oslos-klatrekonge-2013.html

  Det starter kl. 17 med et drag fra Lachmannsvei før det er jaktstart nede fra Skeidbanen.

  Tenkte jeg skulle stå i 180graderern, så om det dukker opp noen i bunad før/etter «proffene» så skal jeg trykke på utløserern. Er selvfølgelig mulig med action bilder fra nedkjøringen oxo.

 3. TT sier:

  Noen som er klare for en mtb tur i solen på søndag? Ser for meg start klokken 11, ca 4 timer i marka. Brekke og starten på KM Grus, men rundt Langvatn, Sandungen, kanskje Heggelivann. Og Wyller’n / Tryvann til slutt.

 4. Prinsen sier:

  Med værforbehold så stiller jeg meg ikke helt fremmed til tanken så det er jeg med på.

 5. Thorst sier:

  Sol og blå himmel! Stemmer for et litt høyere innslag av sti enn hva det er lagt opp til, men jeg er med på det meste!

 6. TT sier:

  Ses kl 11 på Brekke! 🙂

 7. Innfløttern sier:

  Denne tråden døde litt ut, forståelig nok. Men jeg ser at noen av dere er ute på CX/MTB/FATbike fortsatt? Kan vi få opp en tråd for trening Januar – Mars (ish)? Er det noen som skal ut i helgen for eksempel? Har endelig skodd meg skikkelig for norsk føre.

Legg igjen en kommentar