Birken 2014 – overnatting

Sagene IF Sykkel har leid huset i bakgrunnen i Sjøgata på Rena i 2014Sagene IF Sykkel hadde 33 deltakere i Birken i 2013, og de aller fleste har de samme logistiske utfordringene – hvert eneste år. Derfor har klubben i 2014 leid et hus i Sjøgata midt Rena sentrum for innkvartering av medlemmene fra fredag til lørdag. Vi tror dette blir en god praktisk løsning for mange. I tillegg blir det en hyggelig sosial samling før det som er årets ritthøydepunkt for mange!

Huset har godt med overnattingsplass, kjøkken, bad og garasje til syklene.  Huseier skaffer madrasser, og vi tar med pute og dyne selv. Blir vi 20, er prisen 750 kr pr medlem. Jo flere vi blir, jo billigere blir det.

I 2014 kryper SAF, BTF og Sokken ut av bobilen og inn i hus før Birken. Men lokkes Dala ut av teltet?Gi tilbakemelding i tråden under her om dette er aktuelt for deg.

Det kan også være aktuelt å se på en felles transportløsning i 2014 om det er stemning for dette. Dette kommer vi tilbake til.

PS! Huseier er også åpen for å tilby losji ifm Birkebeinerrennet. Gi beskjed i tråd under her om det er aktuelt.

2 Responses

  1. M7 sier:

    Glimrende tiltak. Book inn meg og tidligere medlem Erling,
    altså 2 stk kadavre.

  2. Chris sier:

    Drar denne opp fra arkivet og melder interesse for en sengeplass, jeg.

Legg igjen en kommentar