Angi din Sagene kompis!

Årets julebord nærmer seg og det er tid for å titte i bakspeilet og hedre staute Sagenegutter som har gjort seg fortjent til 15 sekunder i sterk sportligth på loftet i Sagene lunsjbar – riktignok observert med noe nedsatt syn av de øvrige medlemmene grunnet uforsiktig omgang med akevitt.

Da det er tilnærmet fulltidsjobb å drifte Sagenesykkel har styrets medlemmer kommet til den erkjennelsen at vi faktisk ikke har vært tilstede på alle klubbens aktiviteter utenfor hovedkontoret og derfor ser vi opp fra bunken med uleste dokumenter og spør deg:

Hvilken Sagenerytter bør vi hedre for hva? Har noen imponert, skuffet, tryna, vist storsinn, kjøpt sykkel for huslånpengene, stilt til start med 26″ slange til 29″ sykkel, utvist kreativ mekking eller knabba en KOM fra en Ryerytter. Ingen story er for liten eller for stor, men før du lekker informasjon til oss er den ukjent!

Skriv inn ditt forslag til premiering med begrunnelse i tråden under eller send det under webradaren på mail til kasserer senest innen 12. november så vil styret veie alle forslag på Ol’Schools gramvekt og komme med en fellende dom på julebordet.

3 Responses

Legg igjen en kommentar