Skarverittet

Norgescup MTB Maraton Vinner 2013 - Runner - © carlfredrikhagen.comIngen systemer er perfekte, ei heller vårt resultat søk. Og hva illustrerer vel dette bedre enn at våres egne NM bragder har gått web sidene hus forbi! Lovlig sent, men her prøver vi å rette opp i dette. Kanskje greit nok når det kommer til stykket, på denne måten får vi forlenget oppmerskomheten årets Norgescup vinner Runner fortjener. Hederlig innsats fra Cav også. Redaksjonen gratulerer.

21. september Skarverittet
Carl Fredrik Hagen Runner NM / NC 4 3:13:15
Geir Inge Hansen Cav 29 3:38:51

3 Responses

  1. TT sier:

    Østlandets Blad tar ansvar, gjør ditt for at Runner får den heder han fortjener lokalt. Frist 18. desember. Se artikkel eller stem direkte her!

  2. Innfløttern sier:

    Stemte på Heidi Weng.. NEIDA.

    Denne fortjener du Runner!

Legg igjen en kommentar