Sykkel, ski & løpeklær – nettbutikken er åpen

For første gang holder vi nå høst (!) åpent i nettbutikken. Vi har utvidet kolleksjonen med ski og løpeklær. Bestillinger kan legges inn frem til og med onsdag 4. desember kl 23:59. Levering er lovet våre postkasser i løpet av uke 4.

Med dette går vi altså over til to åpningsperioder i året. Den neste vil som normalt komme til våren, men når du vurderer hva du skal bestille i denne omgang, anbefales det å tenke på at draktbehovet i mai ikke nødvendigvis vil kunne dekkes av bestillinger gjort til våren. Til lokalt lager vil det kun bli bestilt et mindre antall kortermede trøyer og korte bukser med seler, primært ment å betjene den obligatoriske kjøpsplikten ved innmelding.

I nettbutikken vil dere finne tegninger av alle plagg. Designet er i all hovedsak det samme som tidligere, enkelt og tildels retro. Temaet på tvers av kolleksjonen er at vi skal se like ut uansett hva vi bærer. Tegningene skal med stor nøyaktighet vise hvordan plaggene blir i virkeligheten. Eneste vesentlige endringen er at sykkelvestene nå er helhvite bak. Designet der er fjernet da nettingen er gjennomsiktig, og sammen med et tilsvarende Sagene plagg på innsiden, ga et uheldig dobbeltdesign og rusfølelse for de som lå på hjul.

Så over til det tekniske i nettbutikken (velg alternativ 1 eller 2);

1. Logg inn med den bruker (e-post) og passord du opprettet i fjor. Glemt passord?.

2. Logg inn med klubbens teamkode som du skal ha mottatt i e-post fra kasserer. Strengt tatt kan du allerede nå rote rundt i butikken vår, men du kan like gjerne gjøre følgende med en gang, da dette uansett er nødvendig for å få bestilt noe;

– Klikk registrer deg og opprett ny privatkunde profil

– Registrer nødvendige detaljer (husk at varene sendes direkte til adressen du oppgir)

– Neste gang du skal logge deg inn i nettbutikken, benytter du profilen du nettopp opprettet (altså som alternativ 1).

Gratulerer, du er inne. Slå deg løs, la kronene rulle.

Vær oppmerksom på at kolleksjonen vår er delt i flere undergrupper inne i nettbutikken (se sort header). Nevner dette bare så alle får med seg alle godsakene. Husk også at det i nettbutikken er et infosenter som blant annet gir detaljert info om størrelsene.

Det jobbes med prøvekveld innen nettbutikken stenger, vi kommer tilbake til tidspunkt.

Til slutt, skulle dere likevel sitte igjen med spørsmål vedrørende draktbestillingen, legg de igjen som kommentar til denne artikkelen. Tar vi det her øker sannsynligheten for at spørsmålene er gjennomtenkte, saklige, og relevante, samtidig som svarene også kan hjelpe andre!

Alternativt som e-post til Trimtex.

2 Responses

  1. Jan Sverre sier:

    Booket triatlon-drakt!
    ….. den så jeg ikke helt komme

  2. Wien sier:

    Se opp for en høy, tynn kar med middelmådig langrennsteknikk og Sagene-kondomdress i vinter! Endelig litt stil i sporet også.

Legg igjen en kommentar