Runner legger grunnlag på Gran Canaria

Har tilbrakt førjulstiden her nede på Gran Canaria. Dro ned 3. desember og bodde en uke alene før jeg flyttet til et annet sted sammen med Lars Granberg og Dag Torp-Hansen. Her er jeg også nå. På grensen mellom Playaen og Maspalomas. Det har blitt ganske bra mengder. Målet er ikke å trene meg i senk på denne tiden av året, men ha solid mengde, samtidig som kvaliteten på hardøktene skal være bra! Jeg har hatt endel hardøkter – mest I3. Forrige uke ble det to dager med syre – en 5x5min og en 30min distanse. Ellers har det vært 5x10min, 50min distanse, samt langtur med 3x8min. Alt dette ligger på Strava også, så er dere interesserte i wattverdier og rutevalg er det bare å klikke seg inn der. NX er god hjemmeværende coach, som også til tider fungerer som brems når Runner blir litt vel ivrig 😉

Begynte på siste bolk i dag. Ble rolig langtur, før jeg kjører siste intervall i morgen. Etter det blir det langt og rolig frem til jeg drar hjem søndag. Blir litt rart å komme rett hjem til jul i Norge. Her nede er det ikke antydning til hverken jul, snø eller stress. Skal prøve å få inn en avsluttende rapport også før høytiden setter inn 😉

Må avslutte med litt «egenreklame»: Er nominert til Årets Idrettsnavn i Follo, og trenger flest mulig stemmer i konkurranse med Heidi Weng mm.. Gå inn her og avgi din stemme;) Avsluttes i morgen ved midnatt. Takk! 🙂

Bilder;

3 Responses

 1. ConteNegro sier:

  Det høres ut som om du har hatt en bra (trenings)tid på Gran Canaria så langt. Lover godt til neste sesong, Runner! Skulle egentlig vært på Tenerife selv de siste dagene, men flyet ble kansellert pga uvær der nede. Men det vet du vel alt om… Når det gjelder Årets Idrettsnavn i Follo så kan jeg rapportere om at du fikk min stemme allerede for noen dager siden! Den æren skal du absolutt ha!

 2. Langpilsen sier:

  Du gir ikke de andre stakkarne i Norgescupen mye slækk til å tette luka opp til deg Runner 🙂 Keep up the good work!
  For øvrig tror jeg jammen meg jeg skal bli sykkelproff i mitt neste liv – ser godt og varmt ut!

 3. Lille-Anders sier:

  Takk for fint reisebrev! forsøkte å stemme, men fikk beskjed om at avstemming var avsluttet…

Legg igjen en kommentar