Enebakk rundt 2014

Gutta!

Årets Enebakk rundt ble en stor suksess, både resultatmessig og med tanke på antall deltakere. I starten var vi 25 svart-hvite i rulla, DET var stas!

Vi følger opp årets Enebakk-suksess og satser stort også neste år. Siden vi er så sykt spreke har vi til neste år seedet oss frem ganske kraftig, og starter da som pulje 7 kl. 08:25 sammen med Stovnerkammeratene og Ullevål SK.

Med andre ord slipper vi å passere så mange andre grupper og dermed tape tid (les: Beretta slipper å presse folk ut av veien i følgebilen sin)

Vi er allerede nesten 10 påmeldte, men vi skal bli 30!

Meld dere på her.

12 Responses

 1. Magnito sier:

  Der var’n vøttø! Påmeldt! Kommer til å bli kanonbra!

  Foreslår at vi lar Ullevål og Stovner(d)kam få 30-60 sek forsprang så vi får kjørt vårt eget ritt, og så fliser vi dem ved Flateby eller noe.

 2. Lille-Anders sier:

  Her gjelder det å få 5 ( eller 6 ? ) mann inn så fort som mulig. Har vi andre å samarbeide med er det bare positivt. Alle får tidsnok mulighet til å bruke kreftene sine. Gi forsprang er en dårlig taktikk.

 3. Innfløttern sier:

  Kom igjen folkens! Vi trenger flere dieselhester!

 4. ArniLar sier:

  Lurer faktisk på å melde meg på for å ha noe å trene mot/motivasjon nå på vårparten? Om jeg ikke holder mål, er det vel ikke verre enn at jeg faller av og sitter med en seinere gruppe eller?

 5. FroKol sier:

  Wien har på stort vis sagt seg villig til å gjenta suksessen fra 2013 og tar rollen som road captain i årets ritt. Takk til Wien!

  Det diskuteres også om det bør være en road captain #2. Gi lyd om noen føler seg klar til oppgaven.

  Vi er pr dd 16 påmeldte ryttere, her er det plass til flere. Dere som ikke har sikret dere startnummer – Det er spådd sol og medvind, ikke noe å tvile på. Vi trenger kjørestyrke fra alle, uansett form og erfaring, for å nå målet på 01:59!

 6. Beretta sier:

  Ettersom jeg ikke er i trening ennå kan jeg gjerne kjøre «masterbil» i år også (om ikke noen andre har sinnsykt lyst).

 7. Wien sier:

  Nå er vi godt over 20 og jeg ser at et par spreke godværssyklister ikke har meldt seg på enda.
  Jeg tror jaggu vi klarer målet om å stille nærmere 30 stk. i svart-hvitt 1.Mai! Rittplan følger.

  Wien,
  Road Captain Enebakk Rundt 2014

Legg igjen en kommentar