Trening januar – februar

Søndagstur uke 3 - Lars Martin & TT møter Frode ute på pigg jomfrutur - © TTSom Innfløttern riktig påpeker er det jo litt sykkel aktivitet om dagen, og trolig gode muligheter for å få til noe felles skulle man ønske det. Planlagte rulleøkter i egen kjeller er vel neppe verdt å nevne her, men for de av dere som ferdes på to hjul utendørs er det bare å fyre løs!

24 Responses

 1. TT sier:

  Kort notis, men drar ut på ca 6-7 mil rundt Movatn, Langvatn og Sandungen om litt, oppmøte KM Grus start 12:30. MtB m/pigger.

 2. TT sier:

  Kun snø-/islagt grus, CX vil også funke utmerket.

 3. FroKol sier:

  Rulle må være syklingens svar på å hoppe av i svingen – jeg har konkludert med at jeg må ut og rulle på to hjul som faktisk responderer på underlaget og gir fartsfølelse.

  Noen erfarne vintersyklister som kan komme med tips?
  – Hva er anbefalt antall pigger?
  – Vintervedlikehold: olje/smøring når det kryper godt under null? Rengjøring?
  – Andre tips og triks?

 4. Thorst sier:

  Terreng eller CX?

 5. Thorst sier:

  Jeg har stor tro på Schwalbe Ice Spice Pro; lette og med nok pigger til å sykle sti hvis man vil. Si fra hvis du finner i 29 for det virker som internett er utsolgt…

 6. FroKol sier:

  De skal testes. Jeg skal ha 26″ – ser for meg at det fort er utsolgt der også.

 7. Runner sier:

  Jeg har Ice Spiker Pro 403 på min 29». Fungerer utmerket både på asfalt, skogsbilvei i Marka og på sti. Sportslageret er utsolgt for 29», men tror det skal være noen 26» igjen. http://www.oslosportslager.no/sok.aspx?q=ice+spiker

  Jeg skal på langtur sti i morgen i Østmarka dersom noen er interesserte. Drar ut i 10-tiden.

 8. Prinsen sier:

  FroKol: Har arvet et sett med Schwalbe Ice Spiker til 26″ (304 pigger) av TT. Bruker selv det samme som Runner nå siden jeg har gått over til 29″ så disse kan du få mot at du er med på helgeturer fremover 😉

 9. Ol'School sier:

  Ruller nok et par timer både i kveld og i morgen kveld, så 4-6 timers runder på lørdag og søndag. Blir digg med pudder under hjulene igjen. Kjører fra Oset på Kjelsås alle dager (der klubbmesterskapet på grus starter).
  Sleng gjerne med, men man kommer nok ikke så langt med 2.3» dekk etterhvert som snøen legger seg, så feitere ting trengs.

 10. Thorst sier:

  Jeg er klar for litt snøsykling Espen. Avreise i 19 tida? Hadde egentlig tenkt meg opp i Lillo og avslutte ned mot Kjelsås

 11. Ol'School sier:

  Blir litt seinere enn det idag. Sitter fortsatt på jobb med et litt for stort Excel ark, så er nok fort nærmere 20 før jeg har fått syklet hjem og rigget opp fatbiken, men det betyr bare at det er mindre skiløpere ute (ikke at det normalt er noe problem, men kan være litt fullt siden folket har ventet lenge på snøen)
  Mob nr. er 90 57 30 79

 12. FroKol sier:

  @Thorst, Runner, Prinsen: Takk for gode innspill folkens. Jeg benytter meg av tilbudet til Prinsen og satser på en tur ila helgen.

 13. Ol'School sier:

  Kongetur i oppimot 40cm pudder med Thorst i går. Videoer av moroa kommer.

 14. Innfløttern sier:

  Noen som skal ut imorgen og har gode forslag til rute for CX med 35mm pigg? Jeg drar ut når dagslyset melder seg. Ingen øvrige preferanser. God lørdagskveld!

 15. Ol'School sier:

  Thorst og jeg rullet som nevt en puddertur i Lillomarka forrige torsdag. Flotte forhold.
  Enda mer pudder i skauen nå.

  Her er noen snutter av Thorst på Mammuten sin: 1, 2 & 3

 16. FroKol sier:

  Planlegger en rolig tur på mtb i morgen. Sikter på Kikut, mulig det blir en avstikker videre innover marka om vær og føre er bra. Sikter inn på avreise kl 11.

 17. Prinsen sier:

  Passer dessverre ikke i dag, men vær forberedt på litt tunge forhold innover dersom de ikke har brøytet siden i går. Snøen var ikke særlig kompakt så man spinner litt bortover, men går greit om man ligger i løssnøen midt i veien, men blir fort løst i motbakkene!

 18. Ol'School sier:

  Vi ruller opp og over Vettakollen (aka. Wethekollen) ikveld.
  Ruller sånn 19.30 fra Nordberg (ved kirken) og så vi duver forbi Båntjern sånn ca. 19.50 hvis noen (for eksempel deg, TT) evt. vil slenge med derfra.

 19. Ol'School sier:

  Flotte forhold opp og over Vettakollen igår. Tildels mye snø.
  Her er en snutt fra der stien kommer ut ved Frønsvollstråkka.
  https://www.youtube.com/watch?v=_zaq6cz5kGs

 20. Magnito sier:

  Vurderer å sykle til Fredrikstad (kun en vei) på lørdag, kult om noen har lyst til å være med hele eller deler av veien.

 21. FroKol sier:

  Hvordan kommer du deg hjem?

 22. Magnito sier:

  Ikke avgjort enda, men jeg skal ikke hjem før dagen etter. Skal besøke en kompis. Om du er keen på å være med hele veien ned uten å sykle tilbake er det sikkert mulig å få låne en dusj og få seg noe varmt i kroppen før man evt velger å ta toget tilbake 🙂

Legg igjen en kommentar