Tjukkasene sesongdebuterte på Skei

Bob Affe leder an i A-finalen med BB på slep.BB og PCH ut fra start i prologen.Rekordtidlig sesongstart for fire Sagene-ryttere i Skeikampen Fatbike Challenge lørdag. Bob Affe Lindløv, PC Helme, Lille Blå og Belgisk Bård markerte seg med knall og fall og halvhøye hopp i en rask, hard og gøyal sprintløype med doserte svinger og innlagte bigjumps. Rundløypa var bare 1,3 kilometer, men skilte nok når den med vinterstinne bein ble kjørt flere runder gjennom prolog, semi-, A- og B-finaler. Litt bløtt underlag mente noen, eller kanskje det bare skulle være mye velt? Ikke vet vi. Ingen hadde kjørt tjukkasritt før, og noen av oss hadde strengt tatt ikke kjørt særlig med fatbike i det hele tatt. Men fett var det! Neste år bør arrangøren klare å trekke mer enn 50 startende.

PCH i en lite taktisk velt på oppløpet.Resultatmessig var det litt bingo. BB knep 4. plass i A-finalen i M40, Bob Affe ble nummer 5. PCH tok klar seier i B-finalen. Lille Blå kjørte inn til 3. plass på prologen i M13-14, men røk på DNF i finalen.

Resultater.

2 Responses

  1. PCH sier:

    Sykkelrittet ble på tross av OL i Sotsji, dekket vegg til vegg på NRK (Hedmark og Oppland)
    http://www.nrk.no/ho/_-sykling-er-goy_-aret-rundt_-1.11564370

  2. Ol'School sier:

    Bra representert på Skeikampen, kæller 🙂

Legg igjen en kommentar