Stjernetråkken – sesongens første mulighet på landevei

Stjernetråkken 2014 - FroKol i godværet - © POOCSesongens første landeveisritt, Stjernetråkken, ruller avgårde allerede 06.04.14. Altså om mindre enn en måned. Er det noen som planlegger deltakelse? Her snakker vi muligheten til å snuse på vårlufta, få kjørt av seg den umiddelbare vårkløen i beina – og ikke minst, teste formen!

9 Responses

 1. Innfløttern sier:

  Jeg stiller. Med værforbehold. Og beinforbehold.

 2. Wien sier:

  Skulle gjerne vært med, men skal stå på ski(!) den helgen.

 3. Svante sier:

  Jeg stiller.

 4. FroKol sier:

  Jeg vurderer sterkt, ser an formen når det nærmer seg. Mulig det er smart å heller prioritere rolig langkjøring den dagen.

 5. POOC sier:

  Påmeldt. Har stått på sidelinjen og heiet i flere år nå og tenkt at en dag må jeg være med på dette rittet. Det blir altså i år. Synes det kommer veeeeldig tidlig i sesongen, så er nok meget avslappet til ambisjoner på egne vegne. Finne/etablere en gruppe som jeg kan sitte med hele veien, blir vel målet. Ja, og ta spurten da.

 6. FroKol sier:

  Blir ritt på DS også. Jeg har dog vært litt for breial på jobb, og må pent stille til start i Mastercup. Noen som er med?

 7. FroKol sier:

  Frokol og POOC kjører. Noen flere?

 8. M7 sier:

  Gamlefar stiller også:)

 9. POOC sier:

  Det var 3 påmeldte sort/hvittgutter til sesongpremieren i Fredrikstad. Undertegnede inkludert. Dagen før rittet, var jeg en Klondrik når jeg gjorde ting jeg ikke kan, eller bør gjøre. Det heter hagearbeid på hytta. Bare skarve hundre meter fra der syklistene passerer, arbeidet jeg med mine følsomme pchender med å fikse en hekk. Kontorfolk bør ikke gjøre slikt. Selvfølgelig klarte jeg på klosset vis, delvis med god hjelp av en litt for tung stokk, våte hansker, feil fokus, og mangel på rutine å påføre meg selv et slags idiotisk slag med trestamme oppå hånden som satte meg sjakk matt og ut av søndagens ritt. Det 6 mil lange rittet ble derfor delvis observert fra sidelinjen, eller inni en varm bil. Spreke Frode ble sett to ganger og bildet av ham viser vel tydelig at været ikke var det hyggeligste. Men det merker man jo ikke når det står på. Sant?

Legg igjen en kommentar