Sykkel & løpeklær – nettbutikken er åpen

Bestillinger kan legges inn frem til og med onsdag 9. april kl 23:59. Levering forventes uke 21.

Til lokalt lager vil det kun bli bestilt et mindre antall kortermede trøyer og korte bukser med seler, primært ment å betjene den obligatoriske kjøpsplikten ved innmelding, så dette er muligheten man har til å skaffe seg det man trenger av klær i sommer/høst.

I nettbutikken vil dere finne skisser av alle plagg. Designet er enkelt, og temaet på tvers av kolleksjonen er at vi skal se like ut uansett hva vi bærer. Skissene skal med stor nøyaktighet vise hvordan plaggene blir i virkeligheten. Det eneste som ikke helt fremgår er at sykkelvesten er gjennomsiktig bak, og derfor helhvit, slik at man ikke skal få «dobbeltdesign» når man bærer annet plagg fra kolleksjonen under.

Så over til det tekniske i nettbutikken (velg alternativ 1 eller 2);

1. Logg inn med den bruker (e-post) og passord du opprettet i fjor. Glemt passord?.

2. Logg inn med klubbens teamkode som du skal ha mottatt i e-post fra kasserer. Strengt tatt kan du allerede nå rote rundt i butikken vår, men du kan like gjerne gjøre følgende med en gang, da dette uansett er nødvendig for å få bestilt noe;

– Klikk registrer deg og opprett ny privatkunde profil

– Registrer nødvendige detaljer (husk at varene sendes direkte til adressen du oppgir)

– Neste gang du skal logge deg inn i nettbutikken, benytter du profilen du nettopp opprettet (altså som alternativ 1).

Så er det bare å handle med begge hender.

Vær oppmerksom på at kolleksjonen vår er delt i flere undergrupper inne i nettbutikken (se blå header), hvor underguppene også kan inneholde flere sider. Nevner dette bare så alle får med seg samtlige godsaker. Husk også at det i nettbutikken er et infosenter som blant annet gir detaljert info om størrelsene.

Til slutt, skulle dere likevel sitte igjen med spørsmål vedrørende draktbestillingen, legg de igjen som kommentar til denne artikkelen. Tar vi det her øker sannsynligheten for at spørsmålene er gjennomtenkte, saklige, og relevante, samtidig som svarene også kan hjelpe andre!

Alternativt som e-post til Trimtex.

7 Responses

 1. Moonlit sier:

  Kan noen forklare forskjellen på Elite LZR Winter Shirt og Elite LZR Lightshell RS Jacket? Bildene på den vanlige siden til trimtex er identiske…

 2. TT sier:

  Elite LZR Winter Shirt – litt tykkere trøye med lange ermer, tynt «børstet» lag på innsiden – perfekt for vår, høst og grå dager på sommeren. Mitt favorittplagg i kolleksjonen.

  Elite LZR Lightshell RS Jacket – en slags mellomting; har ikke fôr slik Thermo jakken har, men samtidig vesentlig tykkere enn Lightweight vindjakken – den har avtagbare ermer (RS = removable sleeves).

 3. Moonlit sier:

  Supert, blir winter shirt på meg da! Kan ikke drive og møte opp med den gamle Rye-vinterjakka lenger nå…

 4. Ram-Jam sier:

  Kan man tenke seg at man bruker L i de forskjellige trøyene/jakkene når man bruker L i den «vanlige» sykkeltrøyen? Vil kanskje være smart å gå opp en str i jakker, da man ofte har noe mer under?

  Takk for tips:)

 5. TT sier:

  Re størrelser yttertøy, så finnes det neppe noe fasitsvar, og sikkert forskjellige preferanser ute og går også. Men i utgangspunktet tror jeg nok at størrelsene på plaggene er ment å ta høyde for at jakker/vester går utenpå trøyer etc, slik at hvis man bruker L i trøye, ja da kan man trygt velge L i jakke etc også.

  Når det er sagt så har jeg selv valgt å gå ned i størrelse på trøyen, da jeg personlig synes denne er litt på den romslige siden. Jeg bruker L i vintertrøye, jakke, etc, og anser disse plaggene å være normale i størrelsene. Men i trøye har jeg altså valgt å gå ned i M. Når det gjelder bukser bruker jeg XL. At jeg har gått opp der skyldes kombinasjonen lang mann/13 år med sykling.

  Som referanse er jeg 191 cm høy, 83-84 kg tung.

  Men tror det kan være fornuftig å høre fleres erfaringer her.

 6. FroKol sier:

  Min erfaring er at det stort sett passer med en størrelse. Bruker du L på trøyen, og denne ikke er ultra, slim body tight, så kan du nok gå for L på resten også.

  Enig med TT vedr trøyen – den har en tendens til å sagge når lommene fylles. Noen langturer til, så er det inn i en størrelse mindre.

 7. KJT sier:

  Litt på siden, men siden mye dreier seg om drakt og estetikk i Sagene Sykkel. Jeg trenger ny hjelm og terrengsko. Har en svart og hvit sykkel. Hvilken hjelm er den «offisiele» klubb hjelmen? Og er gule sykkelsko det som gjelder i 2014 også? Mener dette var oppe til diskusjon i fjor ved gamleformann BB og BTF?

Legg igjen en kommentar