Mobil vennlig vær – App

Værmessig ser det ut til at vi nå går inn i en litt rufsete uke. For de av oss som ikke sykler i regn gjelder det da å finne de åpningene som er der. I den anledning lanseres mobil vennlig vær. Selvfølgelig helt uten garanti for at mobilen din overlever uvær, heller mer i retning av å få værutsiktene lettere tilgjengelig for tett planlegging.

For de som har iPhone bør lenken lagres som såkalt Web App. Dette gjøres enkelt etter at siden er åpnet i Safari ved å klikke Dele symbolet i midten nederst på skjermen, og deretter Legg til på Hjem-skjerm. Da får du et ikon tilsvarende det oppe til høyre blant alle app’ene dine. Fordelen er at siden blir enda kjappere tilgjengelig, og åpnes direkte i fullskjerm. Støtter også landskapvisning for litt høyere detaljvisning. Prøv det, finner du noe sykkelvær?!

Dessverre har ikke undertegnede innsikt i html web app koding for andre plattformer, og langt mindre er han i besittelse av en enhet som støtter slikt, [edit] men ref kommentar nedenfor fungerer web app’en visstnok like bra på Android (legges til hjem-skjerm fra adresselinja i Chrome).

5 Responses

 1. FroKol sier:

  Venter på Doppler Radar på neste Garmin.

 2. TubuLars sier:

  Dette er noe for meg!

 3. TT sier:

  Mye sol om dagen, minner om denne, noen som bruker den?

 4. TubuLars sier:

  Denne bruker jeg hver dag, Tom. Appen på forsiden selvsagt. Helt sentralt.

 5. FroKol sier:

  Nesten samme fremgangsmåte i Chrome: velg «add to homescreen» fra menyen i adresselinja

Legg igjen en kommentar