Baglerene 2014

Bagler Runden 2014 - Svante tar spurtenJeg vurderer Super Bagleren (11. mai) i Tønsberg isteden. Ser ut som et kulere ritt. Virker litt B-preg over Romerike rundt da Ceres Rittet har start et par timer tidligere i samme løype…

Red; Baglerrunden går samme sted, samme dag.

4 Responses

 1. TubuLars sier:

  Jeg skal kjøre SuperBaglern, vær- og krankfiksavhengig.

 2. BB sier:

  Havregampen, BB og naboen stiller

 3. TT sier:

  Alt for mye beskjedenhet ute og går, ser Svante tok spurten i Baglerrunden og vant hele skiten. Gratulerer! Får vi rapport fra innsiden av dette som sannsynligvis var høydramatisk?

  Kanskje også Superbaglerne kan komme med noe selvskryt?

 4. Havregampen sier:

  I super Bagleren ble det kjørt knall hardt i en stigning etter ca. 2 mils sykling. Aleksander Kjær, Håkon Liland, Fredrik Løfsgård og en til kom avgårde i et brudd som tok de 4 første plassene i mål. BB og jeg satt i hovedfeltet på ca. 40 ryttere. Her gikk det litt i rykk og napp, men tidvis meget rolig. Det var regn stort sett hele veien og mot slutten valgte vi sikkerhet fremfor en evt. topp 10 plassering.

Legg igjen en kommentar