KM Rundbane 2014 – Påmelding

Har vintertreningen gitt forventede resultater?
Kommer Norges beste terrengsyklist til start i år igjen?
Pungterer formann Teddy F for ikke å nevne selve kongen av teknisk trøbbel: Hallingsokken?
Stiller BB i ureglementert bunad?
Tar TT starten og imploderer sekunder senere?
Får Wien guffe i 29’ern?
Rekker KG i det hele tatt starten? Hvem blir årets rockie? Er lunta på kinaputten som drar det hele i gang tørr?

ALT henger i luften frem til tirsdag 27. mai.

OBS! Det er grillfest med masse små barn på Langsetløkka denne dagen. Starten på rittet blir derfor tidligst kl 19:30 og senest kl 20:00 avhengig av hvor mange pølsespisere det er i traseen.

Det som ikke henger i luften er at løypa vil bli svært begrenset merket så enten må du holde deg i nærheten av noen som kan veien, kunne den selv eller laste GPS sporet på duppeditten din og navigere etter den. Sporet ligger her. Vi kjører to runder med en forventet vinnertid på ca 35 – 40 minutter.

Nytt av året er at de fete startnumrene skal brukes i hele KM serien så etter rittet skal du ikke kaste det, men ta det pent av og stelle med det før det settes på til neste KM.

Det blir selvfølgelig bevertning av både vått og tørt samt hederlig omtale på weben etter endt dyst. Vi stiller med bevoktet partytelt i målområdet så det går fint å legge igjen tøy/sekk mens rittet pågår.

Meld dere på i kommentarfeltet under.

Foreløpig startliste:

Startnr Navn Alias
2 Tom Richard Lund TT
3 Mattias Peter Dahlberg Dala
4 Geir Inge Hansen Cav
6 Brede Arntzen Langpilsen
8 Anders Røynås Havregampen
9 Bård Idås BB
10 Årstein Skjæveland TeddyF
15 Torgeir Dypdalen Toddy2
16 Geir Henning Lund Prinsen
21 Espen Thorstensen Thorst
22 Per Christian Helme Evans
24 Frode Fagerhaug Kolvik FroKol
30 Bjørn Tcherning Hjulstad Hallingsokken
33 Sigmund Andreas Akselsen Ringdal HappyFeet
34 Jørn Rømo JR
47 Anders Juell AJ
48 Jørgen Sørensen Jørsa
49 Lars Sigve Puntervold LarsVegas
50 Atle Kvien Pottesur
52 Anders Roås Stueland Paolini
53 Sverre Stræth Geronimo
54 Lars Christian Aasebø LC

37 Responses

 1. AJ sier:

  Stiller til KM på Langsetløkka

 2. Jørsa sier:

  Stiller også på KM rundbane

 3. TT sier:

  KM Rundbane rocks, jeg er med!

 4. Langpilsen sier:

  OK da! Jeg blir også med 🙂

 5. LarsVegas sier:

  Jeg stiller!

 6. Blir garantert stygt, men jeg må jo bli med

 7. Havregampen sier:

  Ramo/ Scott stiller med en premie i dette arrangementet til «årets rookie». Fri deltakelse i Raumerrittet 7. juni ( ex lisens ).

 8. Pottesur sier:

  Stiller selvfølgelig. Begynner å skjønne alvoret når man ser hvordan Langsetløkka teppebombes på Strava av «rolige» rundbanespor.

 9. Thorst sier:

  Bursdagsritt blir stas. Jeg stiller!

 10. Beretta sier:

  Jeg stiller, så får helsa avgjøre om det blir som fotograf eller prinsipprytter som tar det som en oppkjøringsøkt med håp om at noen havarerer så jeg unngår sisteplassen 🙂

 11. PCH sier:

  jeg er med

 12. Toddy2 sier:

  Stiller….

 13. JR sier:

  Jeg er med

 14. Paolini sier:

  Jeg er med, men kan noen fortelle meg hvor jeg sykler etter at jeg kommer tilbake på Langsetløkka første gang? Jeg prøvde meg på en runde her om dagen, men det ble bare tull, tror jeg. Er det slik at man skal man følger grusveien helt til venstre når man kommer opp på Langsetløkka? Så følger man den litt over hundre meter før man snur og så følger sti på en liten kolle som ender med et drop før man kommer ned på gresset igjen, for så å snu, holde til venstre opp gressbakken, så krysse grusveien og fortsette inn på sti som går helt opptil grusveien helt nord i løypa, så vender man og sykler mot Langsetløkka på bred sti/lysløype som kommer inn på gressbakken ned mot Langsetløkka?

  Jeg skulle selvfølgelig ha vært med på gjennomkjøring på torsdagene, men har ikke hatt tid.

  Anders

 15. TT sier:

  Paolini: Jeg synes alt du skrev hørtes riktig ut. Men for å fjerne eventuelle misforståelser bemerker jeg at den «grusveien man følger helt til venstre» i nordlig retning ved runding etter ytre runde, skal følges helt til man er 2-3 meter unna der man noen minutter senere vil krysse samme grusvei igjen fra øst. Her tar man til høyre, og følger som du skriver stien sørover igjen over kollen og ned til gresset. Her er det verdt å merke seg at det på denne kollen er et spor med et ganske spenstig drop helt på venstresiden vi IKKE skal ta. Vårt spor går på høyresiden med langt mindre drops. På vei nordover igjen opp gressbakken tar vi en 15-20 meter på sti igjen, rett etter svabergene på venstre side, for så å krysse nevnte grusvei derfra. Deretter videre som du skriver. Håper dette var noenlunde oppklarende.
  For sikkerhets skyld tar vi en gjennomgang av disse partiene rett før starten.


  Paolini:

  Jeg er med, men kan noen fortelle meg hvor jeg sykler etter at jeg kommer tilbake på Langsetløkka første gang? Jeg prøvde meg på en runde her om dagen, men det ble bare tull, tror jeg. Er det slik at man skal man følger grusveien helt til venstre når man kommer opp på Langsetløkka? Så følger man den litt over hundre meter før man snur og så følger sti på en liten kolle som ender med et drop før man kommer ned på gresset igjen, for så å snu, holde til venstre opp gressbakken, så krysse grusveien og fortsette inn på sti som går helt opptil grusveien helt nord i løypa, så vender man og sykler mot Langsetløkka på bred sti/lysløype som kommer inn på gressbakken ned mot Langsetløkka?

  Jeg skulle selvfølgelig ha vært med på gjennomkjøring på torsdagene, men har ikke hatt tid.

  Anders

 16. Paolini sier:

  Takk skal du ha TT! Da surra jeg ikke så fælt likevel, da.

 17. Cav sier:

  På tide å debutere på rundbane – Jeg gleder meg!

 18. Naboen sier:

  Jeg stiller på KM rundbane på tirsdag

 19. LC sier:

  Stiller

 20. HappyFeet sier:

  Jeg stiller også. Beklager sen påmelding men måtte se an formen til han nyfødte tassen men ser ut som han klarer seg uten pappa et par timer 😉

 21. Beretta sier:

  Blir DNS på meg i dag dessverre, men kommer innom og henter startnummeret, håper fortsatt på tempo-start.

 22. Jørsa sier:

  Det ble observert noen som tjuvtrente i løypa sent i går kveld. PS: Løypa var ganske «oppkjørt» så det har sikkert vært noen der tidligere også. Sees i kveld

 23. Langpilsen sier:


  Jørsa:

  Det ble observert noen som tjuvtrente i løypa sent i går kveld. PS: Løypa var ganske “oppkjørt” så det har sikkert vært noen der tidligere også. Sees i kveld

  I følge Strava var det brødrene Lund som gjorde de siste forberedelser 🙂

 24. TT sier:

  Det som legges ut på Strava kan vel neppe kalles tjuvtrening. Alt annet derimot.. 😉

 25. Hallingsokken stiller i litt pjuskete fysisk form. Ikke overraskende må jeg bruke stisykkelen på 13 kg da lettvekteren sliter med tekniske problemer. At Ramo AS ikke vet hvilke foringer som hører til shocksa sine må Lille-Anders rydde opp i. Men ny rokk er på vei fra the US-of-A, så nå skal tekniske problemer være en saga blott.

 26. Langpilsen sier:


  Hallingsokken:

  .. så nå skal tekniske problemer være en saga blott.

  En del ting venter jeg med å tro på til jeg ser det. Hallingsokken uten tekniske problemer er en av dem 😉

 27. Chris sier:

  Ca 30% sjans for at jeg rekker å stille til start. Ca 99% sjanse for at jeg rekker kake etter sistemann er i mål.

 28. Havregampen sier:

  Kjære Hallingsokk, vær så snill å ikke bland oss inn i ditt utstyrskaos. 🙂 hadde du gjort ting enklere og kjøpt en god kvalitetssykkel med standard oppsett hadde du både spart masse penger og ikke minst verdifull tid som kunne ha vært brukt på å sykle. Ønsker deg uansett lykke til på jernhesten og håper at du kaprer mange poeng!


 29. Havregampen:

  Kjære Hallingsokk, vær så snill å ikke bland oss inn i ditt utstyrskaos. :) hadde du gjort ting enklere og kjøpt en god kvalitetssykkel med standard oppsett hadde du både spart masse penger og ikke minst verdifull tid som kunne ha vært brukt på å sykle. Ønsker deg uansett lykke til på jernhesten og håper at du kaprer mange poeng!

  Hehe, det er klart du har et poeng. Men det er en viktig del av en manns utvikling å bygge sin egen sykkel. Du synes sikkert valg av merke var helt riktig, og at shock’en sliter litt etter grov stibruk over 3 sesonger med null vedlikehold er jo ikke helt urimelig. Fikk super service hos Ramo i dag, så da får vi se om jeg rekker å få på plass foringer, skiver og bushings i tide til KM…

  Når det gjelder sykkel med standard oppsett vet du hva jeg har kjøpt 😉

 30. Chris sier:

  Update. 100% sjans for at jeg stiller!

 31. FroKol sier:

  Kudos til Langpilsen for seier, prikkfri logistikk OG konge sjokoladekake. Ingen tvil om hvem som eide kvelden i dag.

 32. ConteNegro sier:

  Kudos til alle deltakere i KM-Rundbane i kveld! Jeg har lagt ut en del bilder her: https://plus.google.com/photos/113159655531636758235/albums/6018199984532806513?authkey=COLbn-qEnpDmIg

Legg igjen en kommentar