Formannen har ordet

KM klatring 2013Formannen tenkte det var på tide å dokumentere noen tanker om sykkelgruppa og sesongen 2014. Vi skriver mai måned, snart nasjonaldag og sesongen allerede godt i gang for flere

Vokser jevnt, og trutt
Det står svært godt til med vår kjære lille sykkelgruppe. Eller – den er i relativ stor vekst til oss å være. Det er pt 103 registrerte medlemmer, og formannen kan melde om stor interesse fra folk som vurderer medlemskap i klubben med de feteste draktene. Vi har kun ett medlem under 25 år – vårt elitesportslige flaggskip- Carl Fredrik Hagen. Resten er faktisk 26 år eller eldre. Vi teller i tillegg kun en standhaftig kvinne. Mao; på alder og kjønnssammensetning har vi forbedringspotensial! De fleste av våre medlemmer er aktive, ivrige medlemmer som ønsker å være med på fellesaktiviteter – både trening som ritt. Fint utgangspunkt for ett godt milieu og epic opplevelser på sykkelen.

Organisatoriske endringer
Det har og skjedd mye på organisatorisk – strategisk hold. Nye vedtekter er vedtatt og sykkelgruppa har tatt ett klart standpunkt; deltakelse på NCF-registrerte ritt skal gjennomføres med Sagene som klubbbenevnelse og Sagene-bunaden på. Vi har samtidig uttrykt vår holdning i følgebiltematikken, hvor vi i tillegg til å tilslutte beslutningen fattet av Styrkeprøven AS om ikke å tillate følgebil, har vi tatt en prinsipiell avgjørelse om å ikke kjøre med følgebil i noen organiserte ritt i Sagene-regi. Sagene IF Sykkel er og administrator og organisator for triatlon som en undergren i Sagene IF. Denne avdelingen er prosentvis sterkt voksende, og teller intet mindre enn 6 medlemmer pt:-) Vi har en vei å gå før vi er der vi vil være ved driftingen av triatlonbiten, men styret skal ta dette videre og jobbe med å få på plass konkrete retningslinjer for triatlonavdelingen ila sesongen.

Avslutningsvis
En samlet generalforsamling tidligere i år vedtok følgende formålsparagraf for sykkelgruppa;

Stå for gode verdier gjennom en sosial profil med fokus på kameratskap, og på verdig måte ivareta stolte sykkeltradisjoner i Oslos feteste drakter

I det som allerede er nevnt og i formålsparagrafen ligger det mye snacks. Det viktigste er at vi skal bevare vårt enestående sosiale miljø og sykkelfelleskap – parallellt med at vi vokser som gruppe.

Når er det bare å glede seg til fortsettelsen av årets sesong! Ser frem til flere sosiale, hyggelige, intense og godt befolkede fellestreninger, deltakelse i det ikoniske og hyggelige Sagene-toget og ikke minst til beinhard kniving på de legendariske klubbmesterskapene.

Ses på sykkelen karer,

Teddy F

Legg igjen en kommentar