Tidenes representasjon i United Bakeries Cup

UB Cup Bjerke 2014 - Langpilsen, Jørsa, PCH & Pottesur - © BBTidenes representasjon på United Bakeries Cup på Bjerke i dag! 5 mann i vakker bunad på start i 40-49 og BB som løypevakt. Slikt varmer hjertet til en rusten rundbaneentusiast. Meld dere på KM nå gutter – dette blir gøy!

7 Responses

 1. TT sier:

  Herlig! Hvem stilte, hvordan gikk det, kom med referat gutter!

 2. Cav sier:

  Gratulerer til Langpilsen som tydeligvis hadde masse trøkk i beina og vant 40-49!

  For min egen del var det debut i UB cup hvor jeg stilte meg beskjedent opp i starten. Fikk etterhvert fri kjørebane og så mange fine bunader!

 3. Jørsa sier:

  Da Bjerke rundbane er ren GRUSBANKING ble det å holde trøkket så lenge som mulig. I siste langbakken kom CAV på siden av meg og spurte: «Er det en runde til?». Heseblesende svar med syre oppetter øra: Nei, nå er det mål». CAV hadde tydelig disponert bra og hadde mye igjen. Jeg bet meg fast i synet av den røde stjernen til mål. TAKK CAV.

 4. TT sier:

  A-ha, det forklarer det faktafattige innslaget fra Langpilsen. Altfor beskjeden han der. GRATTIS med seier, i rute til KM skjønner jeg 🙂

  Og et raskt søk på resultatlisten og tidsdifferansene viser at nevnte KM vil bli en tøff affære;

  Langpilsen 25:46
  Cav 27:02
  Jørsa 27:03
  PCH 28:16
  Pottesur 28:27

  Vel kjørt alle mann!

  Kult bilde forresten, tar et hundredels sekund å finne våre ryttere, alt det andre fremstår jo bare som støy. Beviser vel bare hvor fete draktene våre er.

 5. FroKol sier:

  Bra kjørt gutta!

 6. ArniLar sier:

  Bra jobba karer! Hvor mange runder er det? Kanskje jeg skal hive meg med en gang..

 7. Langpilsen sier:


  ArniLar:

  Bra jobba karer! Hvor mange runder er det? Kanskje jeg skal hive meg med en gang..

  Rundeantallet varierer fra løype til løype. Vinnertiden ligger stort sett mellom 35 og 55 minutter. Du finner info om Cupen her: http://www.ubcup.no

Legg igjen en kommentar