Montebellorittet 2014

Ypperlig mulighet til å slenge seg med på Motebellorittet som går i cirka samme område (som Vestfold Rundt – dog 24.5 [red]), men med litt breiere dekk ;-)

5 Responses

 1. Thorst sier:

  Siste frist for vanlig påmelding er i dag. Noen som blir med på fellestransport?

 2. Jørsa sier:

  Jeg kommer til å kjøre rundt kl 08 herfra hvis noen har lyst til å sitte på. Imidlertid skal jeg en kjapp tur innom Bjørn Myhre som åpner kl 09. Deretter går turen til Konnerud hvor jeg parkerer. Kommer derfra til å sykle til start (ca 18km). Fin oppvarming. Har plass til 2 stk.

 3. PCH sier:

  hei, jeg skal også kjøre til rittet. skal innom noe familie på veien å levere en unge, jeg reiser nok tidlig.

 4. Magnito sier:

  Sykla for et par år siden, artig ritt! Skulle blitt med om jeg kunne.

 5. Thorst sier:

  Jørsa: Jeg sitter gjerne på. Mob: 95 26 04 64

Legg igjen en kommentar