Elgrittet – søndag 1. juni

Søndag 1. juni går ett grusritt i elgens rike av stabelen. Kapasitetsløype på + – 2 timer, 54 km og snaue 800 høydemeter. Par korte lette innslag av sti. Her bør alle landeveisrøvere, grusbankere og o2 snappere fra terrenget finne veien for å fargelegge skogsområdene i Aurskog Høland hvitt og svart. Så langt er 2 Sagene karer påmeldt, plass til mange flere 🙂

Hvorfor bli med:
fin logistikk, start/mål samme sted
kun 1 time i bil fra Oslo
fornuftig startkontingent
elgburger når du kommer i mål
yr skryter på seg 20 grader og sol
litt ¨back to basic¨ ritt, hvor lave skuldre, smil og uhøytidelighet preger timene før start
passe antall deltagere, 257 påmeldte i skrivende stund
seeding til grenserittet

Sjekk ut rittet her.  Video fra rittet.

1 Response

  1. M7 sier:

    Solen skinte, 25 grader varmt og godt. Arrangementet var velholdt og bra gjennomført. Møtte Prinsen før start som så frisk og opplagt ut. Han startet i ME og gjennomførte på en meget respektabel tid. Selv hadde jeg en dårlig dag, 300 m etter start og inn i første stigning fungerte kroppen dårlig. Første 40 minutter gikk mentalt med til å forhindre overgang til Bryte IL. Kom meg inn inn en form for rytme etter hvert, og fikk noen ¨rittbuddies¨ å sykle med og kunne karre meg til mål.

Legg igjen en kommentar