Utflukt Trysil 2014

Terrengsykkel arrangerer «stisykkel festivalen» Utflukt i Trysil til helgen. Noen som har tenkt seg oppover? Jeg har tidligere vært med både i Kongsberg og på Trysil i fjor og kan melde om et veldig bra arrangement med fine stier og bra sosial stemning! Regner med at jeg tar turen med familie og noen kompiser. Koster 500kr for pass pluss overnatting.

3 Responses

  1. Veldig bra initiativ, HappyFeet! Godt å se at det er fortsatt er interesse for real stisykling nå som majoriteten av medlemmene i klubben foretrekker asfalt. Jeg har dessverre ikke mulighet denne helgen, men vil gjerne ta til orde for å organisere en liten stiseksjon i klubben der vi kan utforske feite stier sammen. Som ikke nødvendigvis ligger på Langsetløkka 😉

  2. HappyFeet sier:

    Veldig god plan, for min del prioriterer jeg stort sett alltid mtb / sti foran asfalt om det er stemning for det 🙂

  3. Thorst sier:

    Jeg var med på Utflukt i det herrens år 2007 og synes det var veldig gøy. Etter det har jeg slitt litt med å få logistikken til å gå opp, og i år må jeg en snartur til Bergen denne helgen.

    Stituren i dag var en suksess og viser at stisykling i Sagene ikke er veldig ulik annen sykling i Sagene… Full gass! Vi må klare å få til flere slike turer!

Legg igjen en kommentar