Sommeravslutning på Grefsenkollen 1. juli

Som nevnt i tidligere nettartikkel på ss.com, arrangeres det en uoffisiell sommeravslutning for the city’s finest riders. Dagen er 1. juli. Stedet er Grefsenkollen med sin fantastiske uteservering. Etablissementet er varslet om at det kan komme flere pene hvitkledde rundt kl. 19.45 denne kvelden. De er beredt. NB! Mat må bestilles innen kl. 20.00.

Si ifra om du kommer i kommentarfeltet. Vel møtt!

Vi håper flest mulig av dere har lyst og mulighet til å bli med på en uformell, sosial og hyggelig aften med andre Sagenekollegaer, som og markerer det faktum at vi går inn i juli – en konkurransefattig måned for ritthungrige medlemmer og ellers en rekreerende måned for klubbens administrasjon.

Dette er derfor kvelden for å nyte god mat og drikke på et kjært sted med byens flotteste utsikt, samt gjøre opp status for sesongen så langt og bli litt bedre kjent med hverandre; Hvem har egentlig syklet flest mil til nå i år? Er terrengsyklister litt mer badass enn landeveishelter? Har LarsVegas klubbens feteste alias? Kan vi la FroKols Spotify spilleliste passere sånn helt uten videre? Vinner TT NM Masters Tempo i år? Er Runner en slags halv sykkelgud? Er Chris Sagenes nye konge av teknisk trøbbel? Hva skjuler seg bak Prinsens suksess? Hvilken standing har egentlig Rapha i denne klubben? Når kommer artikkelen om Sagene i Landevei, Contenegro? Hvem blir stormester i år?

Dette og mye mer kan man sikkert få svar på denne kvelden. Uansett blir det en særs trivelig aften med strålende vær selvsagt.

DS vil legge opp til en spesielt tilrettelagt fellestrening denne dagen for dem som ønsker å kombinere med en økt i forkant. Oppstart blir da nødvendigvis noe tidligere enn normalt. Det ryktes om en STRAVA-battle denne dagen, more to come!

20 Responses

 1. Wien sier:

  Stas, bra insj! Jeg kommer.

 2. Chris sier:

  Stiller, med forbehold om at utstyret holder 😉

 3. Ram-Jam sier:

  Kult! Jeg stiller, dog uten sykkel i forkant.

 4. Beretta sier:

  Stiller, i verste fall tar jeg bussen opp 😉

 5. LarsVegas sier:

  Veldig bra tiltak! Jeg sliter dessverre med en turnusjobb som har en tendens til å ødelegge mine muligheter til å være med på fellesaktiviteter. Skal prøve å få sluttet litt tidligere den dagen, kommer da evnt. uten sykkel

 6. Knutta sier:

  Dette er jeg med på og sykler selvfølgelig

 7. Jørsa sier:

  Så hyggelig. Jeg er med.

 8. Prinsen sier:

  Stiller i bunad og dertilhørende ekvipasje!

 9. Slipset sier:

  Dette må man jo være med på! Stiller i bunad. Nyvasket sådan.

 10. Thorst sier:

  Stiller med sykkel!

 11. ConteNegro sier:

  Contenegro stiller med stor glede! Han kan dessverre ikke svare på om NÅR artikkelen om Sagene kommer i Landevei, men AT den kommer er det ingen tvil om! Men minst et svar kan undertegnede komme med umiddelbart: JA, Runner er en slags halv sykkelgud! 😉 Litt mer info angående dette og mye mer på tirsdag!

 12. FroKol sier:

  Jeg stiller!

 13. Pottesur sier:

  Stiller, med sykkel.

 14. Pedro sier:

  Jeg er klar. Med sykkel.

 15. Knutta sier:

  Er det slik at svette syklister MÅ sitte ute i kveld? Isåfall er det vel greit å ta med en tørr trøye på lomma (kan kanskje være greit uansett)

 16. TT sier:

  Ringte akkurat Grefsenkollen Restaurant, Line der kunne opplyse at de i juli måned KUN har uteservering fra terrassen. Men hun tilføyde at dørene inn til den ubetjente restauranten står åpne til kl 22:00, at det ikke finnes noen form for kleskodeks, og at vi var velkomne til å ta med pizzaen inn for fortæring. Foreslår vi gjør nettopp det.

  Fikk også bekreftet at de var klare for 20-25 svette karer.

  Stiller.

 17. Applauderer initiativet som dessverre krasjer med bursdagsmiddag for min kjære mor. Satser på at en flott kontingent Sagene-ryttere gjør et uslettelig inntrykk på GK i kveld, og kanskje også sletter (…) noen gamle PR’er – subsidiært noen sære KOM’er. Jeg kan love at jeg ihvertfall vil jakte på sti-segmentene dersom Thorst oppretter noen nye. Enjoy!

Legg igjen en kommentar