Pizzorne Challenge 2014

Det er i motbakke det går oppover! Det er her du må vise hva du virkelig er laget av. Det er kun deg og motbakken alt handler om. Vinner ikke du over motbakken, vinner den over deg! Så enkelt!

Vis hvor mye viljestyrke som bor i deg og bli med på årets eneste (!) Pizzorne Challenge som går av stabelen onsdag, 13. august. Startskuddet går kl. 19.00 ved Holmenkollen gressbane og har målgang rett ved Tryvannstårnet. Tradisjonen tro er det fellesstart – dvs. første mann på toppen av Tryvann vinner også løpet. Startkontingent er på kr 100,- og startnummeret hentes ved Shell bensinstasjon mellom kl. 17.30-18.30. I fjor lekte Runner med konkurrentene sine opp til Tryvann, i år er det kanskje andre Sagene-ryttere som vil vise muskler?! Er det deg?

4 Responses

  1. Prinsen sier:

    Stiller om det er vær til det 🙂

  2. TT sier:

    Eeh.. stiller 😮

Legg igjen en kommentar