Høstmoro – vår klatrekonge

Det er høst, færre ritt, mindre ugang å bruke kreftene på. I ukene som kommer gjentar vi derfor fjorhøstens store slager – jakten på perser og kollektivt klatrekonge.com avansement – få krydret listen med Sagene ryttere. Perfekt er det også at KM Klatring kommer midt oppe i det hele.

Nytt av året er det at klatrekonge.com kan vise listen klubbvis. Blir det bedre? Hva er mer motiverende i jakten enn å snike seg forbi klubbkompiser?! Og ikke nok med det, Hoffern, vår siste signering – velkommen – og mannen bak klatrekonge.com, har gitt oss lov til å gjengi klubblisten på vår egen side. Vår klatrekonge liksom – stor takk til han! Slik at vi uhemmet kan skryte av egne tider, rose og motivere hverandre, og få betalt for innsatsen i kommentarfeltet nedenfor listen. Vår klatrekonge er forøvrig alltid tilgjengelig via lenke under Aktuelt.

Følg med folkens – dette blir den røde tråden i treningene de neste ukene – vi stikker rett og slett dit det er mest medvind den dagen.

2 Responses

  1. Hoffern sier:

    Takker – gleder meg til å teste Sagene trøya 🙂

  2. Svante sier:

    Velkommen i klubben Hoffer`n! 😀

Legg igjen en kommentar