Birkebeinerrittet – langing

Cola i bakken etter KvarstadFroKol og TT har vært heldige å komme over et stort parti sykkelflasker med sportsdrikke, og vil dele ut disse til Sagene ryttere, iført Sagene drakt selvfølgelig, litt oppe i første bakke etter matstasjonen på Kvarstad. Og ikke nok med det, noen meter lenger opp i lia serveres det også en ferdigåpnet Cola boks til dessert. Så vær raske med å få flasken inn i flaskestativet! Boksen er ferdigåpnet for umiddelbart konsum, og avhending i pappeske litt lenger bort. Sikt godt – forsøpling er ikke tillatt, og kan vel også ende med tidsstraff. Vi vil også ha noen sykkelflasker i reserve på dette andre punktet, for de som ikke fikset øvelsen på første – forkynn i såfall ditt behov!

Skal vi gi noe punktestimat på hvor vi står, snakker vi i bakken rundt 50km merket her. Men utvis romslighet i forhold til estimatet. Følg med på skiltingen, dere vil se når dere nærmer dere. Vi prøver å dele ut Cola’en der flaten midt i bakken starter, og plassere pappesken der bakken tiltar igjen. MEN, vi blir jo ikke de eneste der, så kan bli noe improvisasjon i forhold til planen.

Samarbeider datadekningen og birkebeinerserveren vil vi ha noenlunde kontroll på alle som har meldt seg på med riktig klubbnavn, men vær likevel ikke redde for å melde deres ankomst med et høylydt ‘SAGENE’ eller to.

Drikkeflaskene dere bytter fra dere vil bli lagt i en søppelsekk, transportert til Sagene IF’s resepsjon i Bjølsenhallen for individuell henting – en eller annen form for påskrevet kjennemerke kan være lurt – før de fortsetter ferden til dynga noen uker senere.

Kommentarer eller innspill?! Individuell tilpasning av drikkeblanding blir vanskelig.

Serveringen åpnes rett før første gruppe passerer, og stenges ca 10:30.

TIL SLUTT – i tilfelle endringer, sørg for å lese dette igjen sendt fredag. LYKKE TIL!

PS! Birkenværet.

15 Responses

 1. FroKol sier:

  Folkens, jeg skal opp og lange flasker til Sagenes staute karer i deres jakt på pers over fjellet. Noen som vil være med? Inkludert ligger det en grytidlig morgen, godt selskap av jovial sunnmøring, boller og kaffe på Espa….og gleden av å hjelpe en Sagenekollega!

 2. TT sier:

  Gikk selv og planla Cola servering FroKol, måtte bare se an været først 😉 Blir gjerne med deg – greit å være to for å møte etterspørselen – men litt avhengig av når hjemresie er? Er vi tilbake i Oslo før 16?!

 3. FroKol sier:

  Det kommer jo an på hvor raske gutta er 🙂 La oss legge en plan når vi treffes i Tryvann etterpå

 4. ArniLar sier:

  Så bra initiativ Frokol og TT! Hvor tenker dere stasjon? Kanskje en skulle hatt i flaske mindre på sykkelen..

 5. FroKol sier:


  ArniLar:

  Så bra initiativ Frokol og TT! Hvor tenker dere stasjon? Kanskje en skulle hatt i flaske mindre på sykkelen..

  Kommer straks mer informasjon i artikkelen over vedr sted. du får gjøre dine egne vurderinger, men jeg hadde nok sett på langing som en bonus, ikke en nødvendighet…

 6. BB sier:

  Tusen takk for at dere gjør dette, TT og Frokol! Perfekt langested.

 7. Havregampen sier:

  Det er hva jeg kaller klubb kompiser det! Gleder meg til å se dere kl. 8.50 i morgen. På forhånd takk!

 8. Prinsen sier:

  Dette blir bra! En stor takk til mennene som ofrer skjønnhetssøvnen for sine klubbkamerater! 🙂

 9. KJT sier:

  Tusen tak for langing på UB, priceless

 10. Langpilsen sier:

  TT og FroKol – dere er bare konger!!

 11. Thorst sier:

  Fantastisk med sportsdrikk, cola, og heiing! Eneste strek i regninga er at siste rest av sportsdrikken fant veien inn i jobbpc´en på vei hjem fra Lillehammer #thorstkløner

 12. Geronimo sier:

  Takk for support i dag TT og FroKol – suvvvverent!

 13. Naboen sier:

  Stor T A K K. Etter at drikkeflaska (entall) forsvant ut av holdern et sted etter Skramstad og jeg missa drikke på Kvarstad, var det godt å vite at redningen sto litt lenger opp i bakken 🙂

 14. Knutolini sier:

  Tusen takk for langingen igår folkens!! Takk også til TT som step by step forklarte selve langingsprosessen, da kroppen min på dette tidspunktet prioriterte opptak av oksygen til fordel for logisk tenkning og oppførsel (slapp flaska som skulle byttes ut foran mitt eget bakhjul).

Legg igjen en kommentar