Portrettintervju med Carl Fredrik

Den nyeste utgaven av bladet Terrengsykkel tar for seg vårt eminente medlem Runner. I den fem siders lange profilsaken blir vi bedre kjent med Norges beste terrengsyklist og vi får bl.a. vite hvorfor Carl Fredrik valgte å bli medlem i klubben med de stolte sykkeltradisjoner og de feteste draktene! Løp og kjøp! PS. Noen eksemplarer av bladet blir lagt ut ifm sesongavslutningen i morgen.

Benytt kommentarfeltet nedenfor til å sende Carl Fredrik din personlige hilsen!

6 Responses

 1. Hoffern sier:

  han er i storform 🙂 kudos fra meg.

  Oppfordrer også til å bli med å gi han støtte i finalen på Oslos Klatrekonge på søndag. Han må nok regnes som favoritt, men man vet aldri med Arne Post som kanskje henger på hjulet og er god til å spurte! Mer info om finalen her – håper å se Sagene farger i gruppa som sykler opp i forkant! 🙂

  http://www.klatrekonge.com/p/19/ble-med-p%C3%A5-finalen-i-oslo-klatrekonge-2014-p%C3%A5-s%C3%B8ndag

 2. ArniLar sier:

  Arne post var vel med på rekordforsøket opp til tryvann og var pumpa ved Holmenkollen, så det skal holde hardt. My money is on på CF. Veldig imponerende sesong av han!

 3. Svante sier:

  Kudos deles ut til både CF og Markus. Kudos!

 4. ConteNegro sier:

  30 år etter Thorleif Andresen og hans suksess i både nasjonale og internasjonale ritt har Sagene IF i Carl Fredrik en ny sykkelstjerne på minst like høyt nivå! Det er veldig gøy og ikke minst inspirerende å ha Carl Fredrik med i Sagene. Med all den innsatsen og det harde arbeidet han har lagt inn i sykkelkarrieren sin, representerer han Sagene og klubbens verdier på aller beste vis! Jeg ønsker deg lykke til videre, Carl Fredrik!

 5. CFH – en hedersmann både på og av sykkelen.
  Neste år blir spennende, Congratulatore!
  http://www.procycling.no/klatretalent-til-sparebanken-sor/.

 6. BB sier:

  Lykke til på landeveien, CF. Forøvrig meget velskrevet intervju, Marcus!

Legg igjen en kommentar