Samling og rittplanlegging for 2015

Godt nyttår, folkens!

Som vår eminente DS i forrige artikkel har fastlått, nærmer det seg 2015-sesongen. Det er ikke lenge til før vi tråkker i pedalene igjen (yeah!) og mange av oss er godt i gang med treningen allerede. Men den beste treningen nytter ikke, når man ikke har en plan og et mål på hva man vil oppnå i den nye sesongen. Som i 2014 trenger vi derfor også i 2015 en rittplan. Hvem vil sykle hvilke ritt? Skal vi satse på fellesstart eller lagkonkurranse? Satser vi i større grad på terrengsykkelritt? Hvordan skal vi organisere treningen mtp å få en best mulig rittoppkjøring? Osv.

For å få diskutert alle disse (og mange flere) spørsmål, gjentar vi derfor fjorårets suksess og arrangerer en rittplanleggingsmiddag for 2015-sesongen!
Vi møtes den 30.01.2015 i Sagenes uoffisielle klubbhus (Frankrikegårdens trafohus) i bakgården til kvartal XIII på Torshov. Nærmere bestemt her. Dørene åpnes kl 19, og for enkelhets skyld bestiller vi igjen pizza, som den enkelte må bekoste selv. Pizzamenyen finner dere her! Også øl (og annet drikke) må alle ta med seg på egenhånd.

Med hensyn til matbestillingen er det bindende påmelding frem til 26.01.2015. Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet nedenfor, med info om hvilken pizza du vil spise (nummer på pizzaen) og hvilken størrelse den skal ha.

Vel møtt og så sees vi snart!

15 Responses

 1. Nordboer sier:

  Nytt år, nye samlinger i Klubbhuset. Strålende!
  #9 Glutenfri
  PS: tar med kabel

 2. FroKol sier:

  Stiller.

  #21 – liten

 3. TubuLars sier:

  Har et siste julebord å ta unna, men ser at prioriteringene burde vært annerledes. Straffedrag i GK dagen derpå. Drikk en Sagene-øl for meg!

 4. Thorst sier:

  Stiller.

  #35 – liten

 5. ArniLar sier:

  Får dessverre ikke vært med 30 jan., da jeg er på kurs på Geilo den helgen. Men jeg gleder meg til en ny sesong. Blir gøy og se hva klubben staser imot.
  På gjensyn

 6. Siggen sier:

  Kommer!
  #11 – stor

 7. Wien sier:

  Jeg får dessverre ikke muligheten, men kan allerede slå fast at jeg er veldig keen på Enebakk Rundt, Lillehammer-Oslo og Vestmarkrittet!

 8. Jørsa sier:

  Oppdaget at sykkelsesongen for min del ikke akkurat er øverst i pannebrasken om dagen, men planlegging, pizza og øl er jeg med på. Liten # 21 på meg.

 9. Pottesur sier:

  Med!

  #13, liten

 10. BB sier:

  Dessverre bortreist, men klar for klassikerne (derav forkortelsene) ER, NR, VR og LO.

 11. Fesz sier:

  Eg er med!

  Liten 21

 12. Sagan sier:

  Jeg er med og Stor 21 🙂

 13. Totte sier:

  Jeg kommer, stor 13

 14. TT sier:

  En liten #10 takk.

 15. Prinsen sier:

  Jobber som sagt fortsatt med VK15 så går for en STOR nr 17 – CARAMBA!

Legg igjen en kommentar