Treningsavgift og helårslisens

Da ligger faktura på kr 300,- for treningsavgift til sykkelgruppa klar til betaling i MinIdrett. Gjøres enten opp med Buypass der (knappen Bekreft og betal), eller i nettbank. Ved sistnevnte er det viktig å oppgi riktig KID nummer så systemet får med seg hvem som har betalt. Og please, betal snarest, slå slipper vi alle disse purringene!

Forøvrig er det flere som ikke har oppgitt hvilke grener dere ønsker medlemskapet skal gjelde, dvs Landevei og/eller Terreng. Dette må rettes. Gjøres i MinIdrett under MedlemskapSagene IF og deretter Sykkel. Endringen effektueres med Send Søknad.

Medlemsavgift på kr 400,- til Sagene IF kommer i egen fakturering senere (edit; sendt ut 16. mars).

Begge avgifter skal betales.

Ønskes helårslisens kan dette bestilles direkte fra NCF, men vær oppmerksom på at godkjenning ikke vil bli gjennomført før utestående faktura(er) er betalt.

6 Responses

 1. Hoffern sier:

  Skjønte ikke helt det med Landevei og/eller Terreng. Hva slags implikasjoner har det om man står huket av på begge eller bare en av de. Påvirker det avgiftsbeløpet?

 2. TT sier:

  Treningsavgiften er den samme om man velger én eller to grener. Dette går hovedsaklig på NCF sitt informasjonsbehov, og deretter støtten vi eventuelt får. Men kan også brukes av oss til å blant annet gi medlemmer relevant informasjon.

  Så viktig å registrere korrekte grener. Å ikke ha noen gren er åpenbart ikke korrekt, da ville man ikke vært medlem. Problemstillingen henger igjen fra konverteringen til minidrett.no i starten av 2014.

  Du Martin gjorde dette som nå er et obligatorisk valg da du meldte deg inn fra i år 🙂

 3. Hoffern sier:

  ah ok den er god 🙂

 4. TT sier:

  Etter én uke har 46 av 122 betalt treningsavgift, klarer vi å forbedre dette i uke to?!
  Husk at dette også er en gylden anledning til å bestille helårslisens og allerede nå bli dekket av forsikringen man får gjennom den.

 5. TT sier:

  Da har 98 av 128 betalt treningsavgift, akkurat nå er kanskje riktig tidspunkt for at de resterende siste 30 også betaler?!

 6. Studenten sier:

  Nå som jeg endelig har forstått at det er to ulike forbund med to ulike nettsider som organiserer medlemskapet i sykkelklubben og lisensene, har livet blitt så mye enklere. Problemet nå er at jeg aldri husker brukernavnet eller passordet når jeg skal logge inn…

  Tips til MinIdrett: Brukernavn står øverst på siden der du tilbakestiller passordet, evt. ring og spør, de er hyggelige på telefon.

Legg igjen en kommentar