Nettbutikken åpner snart

HanskerNettbutikken vil åpne fredag 13. eller mandag 16. mars. Lukking og bestillingsfrist blir 18. mars kl 23:59. Kort åpningsperiode for å klare levering uke 17.

Stay tuned, ny artikkel med info, samt mail med påloggingsdetaljer, kommer så snart det åpnes.

4 Responses

 1. ConteNegro sier:

  Fryktelig tuned, jeg! 🙂 TT, har du noen opplysninger om en evt. overgang til et annet klesmerke (som man jo har diskutert i en god stund nå). Bare så jeg vet hva som bør anskaffes i denne omgang og hva som kan vente. Takker!

 2. TT sier:

  Bytte av leverandør er noe vi alltid må vurdere, både med hensyn til å kvalitet og pris. Men tungtveiende er også hvordan løsningen fungerer i praksis, som; nettbutikk, leveringstid, bredde på kolleksjonen, minimumsbestillinger pr plagg, antall åpningsperiode​​r​ pr år​, muligheten til​ å mellom disse bestille draktsett til lager, etc​.

  Det må også nevnes at bytte av leverandør vil være en svært tidkrevende prosess i forhold til designjobben som må gjøres på nytt. Ikke minst fordi vi vil ønske å avvike minst mulig fra eksisterende kolleksjon. Vårt design er enkelt, men kan love at det går med nok av tid for å sikre at detaljene stemmer. Også i denne runden ved introduksjon av «full» damekolleksjon, i tillegg til noen nye produkter.

  Konklusjon; styret har ingen konkrete planer om å bytte til annen leverandør.

 3. Studenten sier:

  Noe nytt angående åpningen av nettbutikken?

 4. TT sier:

  Oppdatert med tid for åpning/lukking.

Legg igjen en kommentar