Sykkel, løpe og ski! klær – nettbutikken er åpen

Bestillinger kan legges inn frem til og med onsdag 18. mars kl 23:59. Levering forventes uke 17. Dette er altså muligheten man har til å skaffe seg det man trenger av klær i vår/sommer/høst*.

I nettbutikken vil dere finne skisser av alle plagg. Designet er enkelt, og temaet på tvers av kolleksjonen er at vi skal se like ut uansett hva vi bærer. Skissene skal med stor nøyaktighet vise hvordan plaggene blir i virkeligheten.

Verdt å merke seg er at sykkelvesten er gjennomsiktig bak, og derfor helhvit, slik at man ikke skal få «dobbeltdesign» når man bærer annet plagg fra kolleksjonen under. Thermojakken har et refleksbelegg utenpå lommene, derfor den litt diffuse visningen av grafikken der. Nevner også Stormestertrøyene – som dere forstår er det kun et fåtall medlemmer som skal/er berettiget til å bestille disse; de fem som hittil har blitt kåret til Stormester.

Nytt av året er at mange av produktene kan bestilles i egne damemodeller. Med andre ord er det greit å utvise litt ekstra varsomhet når man velger modell for bestilling. Nytt er også at vi har fått inn race modeller av kort trøye/kort bukse. Sistnevnte uten seler for damer, da den kun finnes i slik modell. For Triathlon folket har vi også tatt inn todelte «trisuits». Den økende CX massen kan glede seg over en brand new suit tiltenkt det formålet – naturligvis i samme praktiske design vi ellers kjører.

Så over til det tekniske i nettbutikken (velg alternativ 1 eller 2);

1. Logg inn med den bruker (e-post) og passord du opprettet ved en tidligere bestilling. Glemt passord?.

2. Logg inn med klubbens teamkode som du skal ha mottatt i e-post fra kasserer. Du kan allerede nå se deg om i butikken vår, men du kan like gjerne gjøre følgende med en gang, da dette uansett er nødvendig for å få bestilt noe;

– Klikk registrer deg og opprett ny privatkunde profil

– Registrer nødvendige detaljer (husk at varene sendes direkte til adressen du oppgir)

– Neste gang du skal logge deg inn i nettbutikken, benytter du profilen du nettopp opprettet (altså som alternativ 1).

Så er det bare å handle.

Vær oppmerksom på at kolleksjonen vår er delt i flere undergrupper inne i nettbutikken (se blå header). Nevner dette bare så alle får med seg samtlige godsaker. Husk også at det i nettbutikken er et infosenter som blant annet gir detaljert info om størrelsene (unisex/dame).

Til slutt, skulle dere likevel sitte igjen med spørsmål vedrørende draktbestillingen, legg de igjen som kommentar til denne artikkelen. Tar vi det her øker sannsynligheten for at spørsmålene er gjennomtenkte, saklige, og relevante, samtidig som svarene også kan hjelpe andre!

Alternativt som e-post til Trimtex.

*Neste gang nettbutikken holder åpent vil være i september/oktober, med sannsynlig levering først ut i november. Tenk på dette når dere nå vurderer deres behov.

13 Responses

 1. TT sier:

  For ordens skyld gjengir vi svar fra forrige uke, hvor det ble stilt spørsmål til om vi i fremtiden vurderer bytte av leverandør;

  «Bytte av leverandør er noe vi alltid må vurdere, både med hensyn til å kvalitet og pris. Men tungtveiende er også hvordan løsningen fungerer i praksis, som; nettbutikk, leveringstid, bredde på kolleksjonen, minimumsbestillinger pr plagg, antall åpningsperiode​​r​ pr år​, muligheten til​ å mellom disse bestille draktsett til lager, etc​.

  Det må også nevnes at bytte av leverandør vil være en svært tidkrevende prosess i forhold til designjobben som må gjøres på nytt. Ikke minst fordi vi vil ønske å avvike minst mulig fra eksisterende kolleksjon. Vårt design er enkelt, men kan love at det går med nok av tid for å sikre at detaljene stemmer. Også i denne runden ved introduksjon av «full» damekolleksjon, i tillegg til noen nye produkter.

  Konklusjon; styret har ingen konkrete planer om å bytte til annen leverandør.«

 2. Magnito sier:

  Noen formening om passformen på den nye elite race bib shorts er lik som den «vanlige» elite lzr bib shorts, eller vil den være noe smalere passform på?

 3. TubuLars sier:

  Den er noe tightere, Magnus!

 4. Chris sier:

  Er det noen mulighet for at man ved en senere anledning også kan tilby premium bib’en til Trimtex? Eller er det slik at man må ta et valg om å tilby kun elite-plagg eller kun premium-plagg? Syntes paddingen i «Elite»-utgaven er så dårlig, sammenlignet med andre premium-merker, at jeg kun bruker den da de andre er til vask.

  Ser også ut som at stoff-typen de bruker i premium-trøyen er bedre enn i elite-trøyen. Merker når jeg bruker Sagene-trøyen at den stinker etter kun én gangs bruk, mens f.eks. Rapha-trøyer kan brukes 3-4 ganger før de trenger vask, og at det da er fordi de har blitt skitne og ikke fordi de lukter vondt. Vil tro at dette har med stoffvalget i elite-utgaven å gjøre?

 5. TT sier:

  I praksis bør vi kun ha én type av hvert plagg for å sikre at bestillingsvolumet pr produkt blir høyt nok.

  Når det gjelder kort trøye og kort bukse, hvor vi fra før har Elite/High Level, har vi likevel introdusert en type til. Nemlig Elite/High Level Race. Dette da kort trøye og kort bukse jo er de produktene som omsettes mest, og hvor volum blir et mindre problem. De nye modellene er en del dyrere, men vi er likevel trygge på at nok medlemmer kommer til å bestille disse for bruk i ritt, etc. Men å toppe dette med en tredje type er nok lite aktuelt. Ikke minst fordi den nye Pro/Premium Level buksen er mer enn dobbelt så dyr som standard Elite/High Level buksen. Slik blir det ikke høyt bestillingsvolum av.

  Til info skal visstnok den nye Race versjonen av Elite/High Level buksen være en forbedring av fjorårets Pro/Premium Level bukse.

 6. Magnito sier:

  Husker ikke når jeg hørte/leste om at trimtex visstnok skulle få en ny pute basert på Assos sin S5-pute i (no)en av bib(ene) sine. Utifra detaljbildet av puta til elite race-biben ser den, med unntak av fargen, til forveksling lik ut som S5-puta ved sammenligning. Informasjonen er ikke kvalitetssikret, så at putedesignen er lik kan være et tilfeldig sammentreff for alt jeg vet, men om ryktene stemmer virker den nye biben å være en god deal.

 7. TT sier:

  Putene i de korte buksene (bekreftet av Trimtex);

 8. Hoffern sier:

  får man disp til å stille i tempo-KM med annen tempodrakt om man har det liggende? Litt drøyt å kjøpe tempodrakt til bruk 26min i året 😉

 9. Hoffern sier:

  Forresten – glem det. Skjønner jo at det ikke er akseptabelt når jeg ser bildene fra i fjor.

 10. TT sier:

  Minner om at nettbutikken stenger i kveld, husk å bestille det du trenger før midnatt.

 11. Magnito sier:

  Har sett på putene, derav påstanden om at HLR-puta ligner Assos S5. Om det faktisk ER en tilsvarende pute vet jeg ikke, men det er vel Cytech som leverer puter for Assos også så da er det vel ikke utenkelig at de vil kunne tilby «utrangert» Assosteknologi til andre klesprodusenter.

 12. Yo! Noen som har kjøpt en bukse eller trøye ekstra i str XL? Jeg har jobbet altfor mye de siste ukene og glemte å bestille innen fristen. Fjorårets bukse fikk seg en durabelig revne på skinka da jeg seilte bortover asfalten på KM Landevei, så sliter med å representere klubben på en god måte i 2015 med mindre det blir muligheter på «bruktbørsen»….

 13. Og etter en ekstra desperat telefon til TT gikk det omsider opp for meg at fristen er i dag (doh!). Så da skal vi se om det ikke er mulig å svi av noen kroner allikevel 😀

Legg igjen en kommentar