Klær – nettbutikken er åpen igjen!

Vi har blitt så mange at en ekstra runde med nettåpent kan forsvares. Bestillinger kan legges inn frem til og med mandag 25. mai kl 23:59. Levering forventes uke 27. Dette er altså muligheten man har til å skaffe seg det man trenger av klær i sommer/høst*.

I nettbutikken vil dere finne skisser av alle plagg. Designet er enkelt, og temaet på tvers av kolleksjonen er at vi skal se like ut uansett hva vi bærer. Skissene skal med stor nøyaktighet vise hvordan plaggene blir i virkeligheten.

Verdt å merke seg er at sykkelvesten er gjennomsiktig bak, og derfor helhvit, slik at man ikke skal få «dobbeltdesign» når man bærer annet plagg fra kolleksjonen under. Thermojakken har et refleksbelegg utenpå lommene, derfor den litt diffuse visningen av grafikken der. Nevner også Stormestertrøyene – som dere forstår er det kun et fåtall medlemmer som skal/er berettiget til å bestille disse; de fem som hittil har blitt kåret til Stormester.

Nytt av året er at mange av produktene kan bestilles i egne damemodeller. Med andre ord er det greit å utvise litt ekstra varsomhet når man velger modell for bestilling. Nytt er også at vi har fått inn race modeller av kort trøye/kort bukse. Sistnevnte uten seler for damer, da den kun finnes i slik modell. For Triathlon folket har vi også tatt inn todelte «trisuits». Den økende CX massen kan glede seg over en brand new suit tiltenkt det formålet – naturligvis i samme praktiske design vi ellers kjører.

Så over til det tekniske i nettbutikken (velg alternativ 1 eller 2);

1. Logg inn med den bruker (e-post) og passord du opprettet ved en tidligere bestilling. Glemt passord?.

2. Logg inn med klubbens teamkode som du skal ha mottatt i e-post fra kasserer. Du kan allerede nå se deg om i butikken vår, men du kan like gjerne gjøre følgende med en gang, da dette uansett er nødvendig for å få bestilt noe;

– Klikk registrer deg og opprett ny privatkunde profil

– Registrer nødvendige detaljer (husk at varene sendes direkte til adressen du oppgir)

– Neste gang du skal logge deg inn i nettbutikken, benytter du profilen du nettopp opprettet (altså som alternativ 1).

Så er det bare å handle.

Vær oppmerksom på at kolleksjonen vår er delt i flere undergrupper inne i nettbutikken (se blå header). Nevner dette bare så alle får med seg samtlige godsaker. Husk også at det i nettbutikken er et infosenter som blant annet gir detaljert info om størrelsene (unisex/dame).

Til slutt, skulle dere likevel sitte igjen med spørsmål vedrørende draktbestillingen, legg de igjen som kommentar til denne artikkelen. Tar vi det her øker sannsynligheten for at spørsmålene er gjennomtenkte, saklige, og relevante, samtidig som svarene også kan hjelpe andre!

Alternativt som e-post til Trimtex.

*Neste gang nettbutikken holder åpent vil trolig bli august, med sannsynlig levering først sent i september. Tenk på dette når dere nå vurderer deres behov.

7 Responses

 1. Hurdalsuret sier:

  Hei, og velkommen til meg selv som medlem av Sagene sykkel. Jeg gleder meg til fellestreninger, etterhvert.

  Jeg tenkte å bestille Jakke Elite LZR RS jakke. Er litt usikker på størrelse da jeg ikke vil ha et vindseil. Er 185, og ca 80 kg. Størrelse M i trøye satt veldig fint. Størrelse M i jakke også?

  Aleksander

 2. TubuLars sier:

  Hei Hurdalsuret. Istemmer velkomsten, og resonnementet.

  Lars

 3. Goliat sier:

  Noen som har erfart om størrelsene på de nye Elite Race bib og trøye tilsvarer den gode gamle Elite versjonen?

 4. RStoltz sier:

  For meg som har litt ekstra rundt magen så merkes det at Elite Race trøya er litt trangere enn Elite versjonen. Får satse på å gå ned et par kilo før sommeren.

 5. Magnito sier:

  Bestilte meg en Elite Race bib sist nettbutikken var åpen, og den var noe mindre flatterende for litt overflødig på låra enn den gode gamle Elite-versjonen om man sammenligner str L mot L.

  Men jeg er sikker på at mange kan pull it off, selv om jeg kanskje burde kjørt opp en str.

  Which reminds me, om noen har bestilt en Elite Race bib i XL som de opplevde var for stor er jeg ikke fremmed for et bytte. Min er foreløpig ubrukt, kun vasket (30 grader, med Milo) i påvente av bruk.

 6. TT sier:

  Minner om at nettbutikken stenger førstkommende mandag kl 23:59. Unødvendig å nevne er det pinse i helgen, altså fri på mandag, så trolig greit å bestille det man ønsker allerede i dag/i morgen.

 7. LC sier:

  Hvis man grubler på om man bør anskaffe seg cyclocrossdrakta eller ikke kan jeg varmt anbefale denne. Med den våren vi har hatt så langt har den vært utrolig praktisk! Lune greier. Og helt perfekt til jobbpendling. Bare å supplere med noen løse bein/knær på kalde morgener. Minuset må være et den mangler lommer på ryggen, men dette kan man løse med vest med lomme eller klippe av ermene på en gammel sagenetrøye og ha på toppen.

Legg igjen en kommentar