Delta på kommissærkurs?

Sagene IF Sykkel har p.t. ingen kommisærer i klubben. Kommisærer er rittdommere, en viktig del ved avviklingen av sykkelritt.

I forbindelse med vår deltagelse i uoffisielt NM for lag under Styrkeprøven, strekningen Lillehammer-Oslo, er vi forpliktet til å stille med en kommisær, som skal være dommer for ett av de andre lagene. Høres dette spennende ut?

Dersom noen ønsker å ta denne utdannelsen, for egen regning, hører vi gjerne fra dere før påmelding skjer, slik at vi kan koordinere dette med NCF. Alternativt må klubben leie inn en kommisær for dette rittet.

Nedenfor følger invitasjonen fra NCF:

Hei til alle klubber i Region Øst

Det er mange klubber som har meldt behov for et Regionalt kommissærkurs i Oslo snarest mulig. Siden vi er i gang med sesongen, er det vanskelig å finne helger som passer inn i en travel syklesesong. Vi har derfor satt opp et kurs, som vil gå over 4 hverdager – og håper dette passer bedre for dere som bl.a. skal bidra i Styrkeprøven.

Datoer for kurset blir:
Torsdag 7. mai kl. 18.00-22.00
Tirsdag 12. mai kl. 18.00-22.00
Tirsdag 19. mai kl. 18.00-22.00
Tirsdag 26. mai kl. 18.00-22.00

Alle dager blir på Idrettens Hus på Ekeberg. Instruktør: Bjørn Birkeland.

Meld dere på denne siden: http://sykling.forbundetonline.no/utdanning/Sider/Utdanning.aspx. Har noen problemer med påmelding, send en e-post med navn på deltaker, klubb, fødselsdato og postnr/poststed til undertegnede.

Med vennlig hilsen / Best regards

NORGES CYKLEFORBUND /NORWEGIAN CYCLING FEDERATION
Beate Stenberg
Konsulent
+ 47 911 37 568
www.sykling.no

1 Response

  1. Magnito sier:

    Vil det ikke være mer hensiktsmessig å sponse noen med dette kurset heller enn å leie en kommisær…?

Legg igjen en kommentar