Klær – årets siste runde med nettbutikk åpent

Årets tredje og siste runde med nettåpent er nå i gang. Bestillinger kan legges inn frem til og med søndag 16. august kl 23:59. Levering forventes uke 39. Dette er altså muligheten man har til å skaffe seg det man trenger av klær i høst/vinter/tidlig vår*.

I nettbutikken vil dere finne skisser av alle plagg. Designet er enkelt, og temaet på tvers av kolleksjonen er at vi skal se like ut uansett hva vi bærer. Skissene skal med stor nøyaktighet vise hvordan plaggene blir i virkeligheten.

Verdt å merke seg er at sykkelvesten er gjennomsiktig bak, og derfor helhvit, slik at man ikke skal få «dobbeltdesign» når man bærer annet plagg fra kolleksjonen under. Thermojakken har et refleksbelegg utenpå lommene, derfor den litt diffuse visningen av grafikken der. Nevner også Stormestertrøyene – som dere forstår er det kun et fåtall medlemmer som skal/er berettiget til å bestille disse; de fem som hittil har blitt kåret til Stormester.

Nytt av året er at mange av produktene kan bestilles i egne damemodeller (gjelder nå også tempodrakt). Med andre ord er det greit å utvise litt ekstra varsomhet når man velger modell for bestilling. Nytt er også at vi har fått inn race modeller av kort trøye/kort bukse. Sistnevnte uten seler for damer, da den kun finnes i slik modell. Den økende CX massen kan glede seg over en brand new suit tiltenkt det formålet – naturligvis i samme praktiske design vi ellers kjører. Til denne åpningen har vi også fått inn barnestørrelser i de fleste av buksene.

De med skarpest syn vil legge merke til at triathlon klærne denne gang er utelatt. Disse kommer inn igjen ved neste nettåpent, og bestilling er mer aktuelt.

Så over til det tekniske i nettbutikken (velg alternativ 1 eller 2);

 1. Logg inn med den bruker (e-post) og passord du opprettet ved en tidligere bestilling. Glemt passord?
 2. Logg inn med klubbens teamkode «sagene129». Du kan allerede nå se deg om i butikken vår, men du kan like gjerne gjøre følgende med en gang, da dette uansett er nødvendig for å få bestilt noe;
  • Klikk registrer deg og opprett ny privatkunde profil
  • Registrer nødvendige detaljer (husk at varene sendes direkte til adressen du oppgir)
  • Neste gang du skal logge deg inn i nettbutikken, benytter du profilen du nettopp opprettet (altså som alternativ 1).

Så er det bare å handle.

Vær oppmerksom på at kolleksjonen vår er delt i flere undergrupper inne i nettbutikken (se blå header). Nevner dette bare så alle får med seg samtlige godsaker. Husk også at det i nettbutikken er et infosenter som blant annet gir detaljert info om størrelsene (unisex/dame).

Til slutt, skulle dere likevel sitte igjen med spørsmål vedrørende draktbestillingen, legg de igjen som kommentar til denne artikkelen. Tar vi det her øker sannsynligheten for at spørsmålene er gjennomtenkte, saklige, og relevante, samtidig som svarene også kan hjelpe andre!

Alternativt som e-post til Trimtex.

*Neste gang nettbutikken holder åpent vil trolig bli februar, med sannsynlig levering først sent i april. Tenk på dette når dere nå vurderer deres behov.

9 Responses

 1. Hoffern sier:

  Trøyene er fine de, men ser at Trimtex har en versjon som er litt mer aero som heter Pro Shirt. Er det mulig å få sagene drakta med denne trøyen? https://webshop.trimtex.no/pro-shirt-ss

 2. TT sier:

  @Hoffern, vi har også en litt mer tettsittende modell enn den vanlige Elite trøyen i kolleksjonen, nemlig Elite Race trøye. Vi valgte å inkludere denne fremfor den du viser til, både med hensyn til pris og hva snittrytteren hos oss kler (pro versjonen har eksempelvis null toleranse for kroppshår!).

 3. Lotte sier:

  Et spørsmål til JENTENE her; Åssn er størrelsene på jakker og vester? jeg er normalt str Small, men måtte ha XS i trøya her. Usikker på om jeg skal bastille S eller XS i vest og jakke + race trøye og langermet trøye.. Anyone????

 4. Vos sier:

  Lotte de er store i størrelsen. Jeg har S i vest og det fungerer nesten stort , jeg er stort sett M i andre merker. Det samme gjelder elite race trøye, gikk ned til S i den også. Du får gjerne komme å prøve hos meg om du er usikker.

 5. Hoffern sier:

  @tt Så snittrytteren i Sagene er en tjukkas med mye hår på overkroppen da? 😉

 6. TT sier:

  Vanskelig å snakke seg ut av den konklusjonen der Hoffern – men før skadeomfanget brer seg, føler jeg at jeg bør presisere at utsagnet var rettet mot vår herreside :p

 7. Superambi sier:

  @Lotte, jeg har XS i alle mine klær. Jeg bruker 34 til vanlig. Her gjelder samme tilbud som du fikk av Vos, du får gjerne komme innom Grefsenkollen å prøve mine klær.

  Jakke og vindvest er sikkert lurt. Langermet trøye (denne har jeg hatt stor glede av denne «sommeren»).

 8. Lotte sier:

  Takk @Vos og @Superambi 🙂 Jeg kommer gjerne innom deg @Superambi – siden jeg ikke bor så langt unna (vet ikke hvor Marianne bor). Prøver å sende deg en mld via Face for å avtale nærmere 😉

 9. TT sier:

  Minner om at nettbutikken stenger i kveld 23:59. Neste gang vi holder åpent vil bli i februar.

Legg igjen en kommentar