Carl Fredrik Hagen vinner NM i MTB Maraton 2015

CFH NM 2015

Carl Fredrik Hagen vinner NM MTB Maraton 2015

Carl Fredrik Hagens NM-trøye

Carl Fredrik Hagens NM-trøye

Sagene IF Sykkel har alltid vært kjent for sine mange NM-medaljer. I 2013 og 2014 vant Carl Fredrik Hagen Norgescupen i MTB Maraton. I år dro han til med tittelen Norgesmester. Sagene IF Sykkel gratulerer, og er ikke så rent lite stolte over å ha støttet CFH denne sesongen.

CFH gjorde som vanlig; han stakk omtrent fra start. Deretter kjørte han det han selv beskriver som en treningsøkt, med blodsmak i 10 mil. Det er også imponerende at mannen står på startstreken for Arctic Race of Norway førstkommende torsdag, og kjenner vi han rett, vil han yte bra her også.

Sagene IF Sykkel gratulerer Carl Fredrik med Norgemester-tittelen, og ønsker lykke til med resten av sesongen. Vi gleder oss til fortsettelsen!

6 Responses

 1. ConteNegro sier:

  Gratulerer så mye, Carl Fredrik! Etter fjorårets frustrasjon i NM, fikk du endelig betalt i år! Mestertrøya som du har på deg nå, bytter du etter hvert ut med den fra landevei. Ingen tvil om det!

 2. TubuLars sier:

  Grattis, CF! Solid seier!

 3. Runner sier:

  Tusen takk, alle sammen!:) Det var utrolig deilig å lykkes med å ta NM-gullet på lørdag. Stolt av å være i så bra klubb som Sagene IF Sykkel er!
  Gleder meg til å se bunadskledde menn og kvinner til dyst i KM om kort tid!:)

 4. BB sier:

  Gratulerer! Og velkommen til KM!

 5. TT sier:

  Gratulerer Runner, har vært utrolig morsomt å følge utviklingen din disse årene.. beinhardt arbeid betaler seg 🙂

Legg igjen en kommentar