KM Klatring 15.09 – påmelding

strava2Vi er klare for fjerde øvelse i Stormester-kåringen; Klubbmesterskap i Klatring, som arrangeres tirsdag 15. september.

Traséen er kjent; vi kjører KTT-segmentet uten avvik og derfor er merking unødvendig. Med håp om å lage minst mulig hindring for trafikken, samtidig som vi må ha litt lys, starter vi kl. 18:30. Starten er fellesstart, fra starten av segmentet – oppmøte skjer i Lybekkveien, hvor vi sjekker inn alle. Vi står IKKE ute i veibanen før starten går.

Påmelding skjer i kommentarfeltet.

Frist: kl. 12:00 tirsdag 15.9.

Ta med nummeret ditt fra tidligere, dersom du har fått dette utdelt. Hvis ikke du har fått nummer utdelt tidligere, får du utdelt et nummer ved start.

Sagene IF Sykkel trøye benyttes. Slik den alltid skal, jf. vedtektene.

Kake, brus og andre godsaker venter ved målgang.

 

NB! Vi trenger bistand fra medlemmene for å gjøre disse arrangementene mulig, og har som vanlig behov for minst to personer til tidtaking. Meld tilbake ledig kapasitet nedenfor.

Noen visdomsord fra TT er alltid gode å ta med seg; «husk at det alltid gjelder å raske med seg de poengene man kan ta. Være seg som et direkte bidrag til egen Stormester poengsum, eller som poengrøveri fra konkurrenter. Med kun tre tellende av totalt fem KM, vil det være spenning rundt Stormester listen helt til siste ritt. Alle har med andre ord noe å kjempe for!»

Oppdatert:

DS plukker opp bager og stasj ved start.

Startfeltet:

 • Jørsa
 • Sticko
 • ImPedrovski
 • Runner
 • Pedro
 • Hoffern
 • Magnito
 • Martinez
 • Cav
 • LC
 • Engøy
 • Sjeggis
 • Dala
 • Prinsen
 • ConteNegro
 • KildeBike
 • Koppis
 • LSR
 • Sunny
 • Langpilsen
 • Goliat
 • Thorst
 • TT
 • Nilsern

22 deltagere

44 Responses

 1. Hoffern sier:

  Formen suger balle og akillesen sier at det er en dårlig ide… Jeg er med!

 2. Magnito sier:

  Stiller til syrewattparty med dårlig form og nybygd sykkel.

 3. Beretta sier:

  Ettersom mange klager på dalende formkurve mens min er på vei oppover ser jeg ingen grunn til ikke å stille

 4. Presenning sier:

  Føkk… #foreldremøte

 5. Martinez sier:

  Stiller med ambisjon om å slå meg selv. Kult om flere 19-20 min ryttere stiller, så blir det ikke så ensomt…

 6. Beretta sier:

  Jobben kaller og jeg feiger ut

 7. Magnito sier:

  Blir det åpen varmestue på toppen i morgen? #møkkavær

 8. Adde sier:

  Jeg kan bistå med et eller annet om nødvendig. Kommer til å kjøre isåfall.

 9. SuperAmbi sier:

  Jeg kan ikke bidra med noe i morgen, dessverre. Ikke være sist opp bakken eller stå klar med varm drikke. Jeg har «langrennstrening» imorgen og slipper ikke unna. Lykke til!

 10. Nordboer sier:

  Adde: Det er strålende, møt opp ved målgang i god tid før kl 18:30.

 11. Prinsen sier:

  Stiller til 5,5 km og 370-ish hm med det som for øyeblikket ser ut til å bli motstrøms sykling… hyggelig om noen tar med en varebil og fyrer opp et bål så man kan varme seg på under tak!

 12. ArniLar sier:

  Kurs utenbys desverre

 13. Koppis sier:

  Jeg stiller også. Satser på flere ~20min-ryttere som kan kjempe om PR og ikke pallplasseringer 😉

 14. LSR sier:

  Blir med en tur opp bakken i morgen.

 15. Koppis sier:

  Det er som kjent litt rufsevær ute, vil det bli noen mulighet for at effekter fraktes til toppen etter endt mesterskap?

 16. Sunny sier:

  Jeg blir med!

 17. Langpilsen sier:

  På. Vilt, vakkert & vått?

 18. Magnito sier:

  Men i huleste da… Trodde dette været skulle være avskrekkende jeg? Rykker jo stadig lenger ned på resultatlista her…

 19. TT sier:

  Jada. Eneste fornuften jeg ser er at sykkelen allerede er møkkete, alt av wires/strømper 6 år gamle og allerede fulle av dritt, og at jeg har et draktsett som likevel skal pensjoneres. Oppvarming blir nok på rulle hjemme.

 20. Sticko sier:

  Er litt småsyk og må dessverre melde avbud. God vind!

 21. Nilsern sier:

  Stiller, med håp om å finne en hyggelig grupetto.

 22. Nordboer sier:

  Da er påmeldingen ferdig. Listen oppdateres.

  Vi stiller med en bil ved startområdet som kan frakte bager opp til mål.

 23. Magnito sier:

  DETTE blir spennende folkens! Slik jeg forstår det er dette siste tellende KM i Stormesterkampen, og hvilken spenning i toppen!!!

  Det er en long-shot, men kan Runner vinne Stormestertittelen i år igjen, med bare 2 tellende KM? Det skal nok holde hardt i denne konkurransen, vil han angre på at han bare var tilskuer på KM Tempo?

  Atskillig bedre posisjonert er LSR i en fin utfordrerposisjon med sterke plasseringer fra Maraton og Tempo. Den foreløpige 5. plassen i Stormesterkampen gir nok et feilaktig bilde av denne rytterens kapasiteter, og med SIFS’ bestenotering i KTT inneværende år seiler nok LSR opp som favoritt til å dra hjem Stormestertittelen.

  Men, det blir ingen lett match. Kan Langpilsen komme som et knastebefengt skudd ut fra skogholtet og stjele hele showet? Ryktene vil ha det til at han har ligget i hemmelig høydetrening for å stille best mulig forberedt til klatre-KM. Kan dette bli tungen som tipper vektskåla i hans favør?

  Prinsen kom som et stjerneskudd forrige sesong, og er tilsynelatende alltid i kalasform. Konkurransen har imidlertid vært noe tøffere i år og han har resultatemessig ikke fått like god uttelling i KM sammenheng. Men hvis Prinsen har tatt frem klatrebeina skal han være i stand til å matche de fleste opp KTT. Kan han ta Stormestertittelen for andre år på rad?

  Han har gjort det før, kan han gjøre det igjen? Selveste Dalahesten gir seg aldri uten kamp, og har han ferten av en stormestertittel er han ikke lett å rykke fra. Stakk av med seieren da han vant Stormestertittelen i 2011, kan han gjenta denne bedriften i årets tøffe selskap?

  Sist men ikke minst, TT. En mester til å tune formen inn mot mesterskap, og klarer alltid å ta ut det beste når det gjelder som mest. Ledelse i Stormesterkampen til tross, så er oddsene mot han ettersom klatring tradisjonelt ikke er hans sterkeste gren. Kan han imidlertid nok en gang gjøre oddsene til skamme og ta hjem tittelen?

  Her er ingenting avgjort før siste tråkk er tatt, spenningen før start er til å ta og føle på! Hvor er TV2? Hvor er NRK? Hvor er Eurosport? Her burde de kjenne sin besøkelsestid, for dette er definitivt noe enhver med et snev av sykkelinteresse ikke vil gå glipp av. FØLG MED!!!!

 24. Pedro sier:

  Er blitt sjuk og må dessverre DNS’e i dag… Lykke til!

 25. Hoffern sier:

  Blir digg dette her. 7 grader og øspøs på Tryvann kl 19:30 ifølge yr 😉 Nok lurt å ha med noe klær om man planlegger å sykle ned igjen. Og baklys.

 26. Nordboer sier:

  Runner har havnet i en klassisk situasjon, som vi alle kjenner oss igjen i: den ene sykkelen er på vei til ritt i Belgia, mens den andre ikke har kommet tilbake fra det forrige rittet i Tjekkia. Kjipt når det skjer, men – that’s pro life.

  For øvrig minner jeg alle om #5, og ønsker lykke til!

 27. Magnito sier:

  Om han fremdeles er keen på sykle kan han godt låne en sykkel (str. 56) av meg. Men skjønner godt om han heller vil ta det piano 😉

 28. Hoffern sier:

  Runner kan låne en Tinybike av min sønn Oscar (2). Det blir passende handicap. http://www.amazon.co.uk/TinyBike-Tiny-Bike-Balance/dp/B008HRT02M

 29. BB sier:

  Mesterlig oppspill, Magnito! Ønsker alle lykke til og venter i spenning på resultatene.

Legg igjen en kommentar