CX – Norgescup m.m.

Til helgen begynner Norgescupen i cyclocross med ritt i Spikkestad lørdag og søndag. Senere i høst følger Tønsberg, Skien, Arendal og Kristiansand, før NM i Svelvik. Sagene er heller tynt representert på startlisten foreløpig, men selv om forhåndspåmelding for helgens ritt er avsluttet kan man etterpåmeldes. Forhåndspåmelding for senere ritt er fortsatt åpen. I år blir det egen start for Master/åpen klasse, og det er bra påmelding i masterklassene.

CX Cupen.

Superpokalrittene blir 18. og 24. oktober. I tillegg er det ulike treningsritt i/på Spikkestad, Skullerud og Tryvann. De som er på Facebook kan følge med på denne siden.

Til dem som måtte føle seg fristet: Vel møtt!

1 Response

 1. Totte sier:

  Gla’sak fra arrangøren:

  ***
  VIKTIG MELDING: Ikke fortvil!!
  Norges Cup har påmeldingsfrister og etteranmeldingsgebyr. Ikke alle er vant til det. Vi har derfor UTSATT påmeldingsfristen for normalpris for helgens ritt på Spikkestad til førstkommende torsdag kl 12:00
  Nå må etternølerne kjenne sin besøkelsestid og melde seg på før prisen går opp! Det begynner å bli et bra Master-felt, men vi tar helst i mot fler!
  ***

Legg igjen en kommentar