Hvilke terrengritt skal du sykle i år?

UB2015

Artikkelforfatteren ute på søken etter absolutt harmoni og zen, mens han lurer på i hvilket kryss han syklet feil og hvor det ble av alle de andre.

Da er terreng-sesongen rett rundt hjørnet. Vi i terreng-avdelingen i Sagene har etter beste evne skrapt av fjorårets søle fra bunaden, og vi er i full gang med å finpusse bortforklaringene for manglende toppform.

Vi prøver også å få oversikt over hvilke terrengritt medlemmene våre skal delt på i år, slik at vi kan se hvilke arrangementer det er størst interesse rundt. De rittene det er mest blest rundt i sagene-leiren vil vi plukke ut som våre «satsingsritt» i år.

I fjor leide vi f.eks hus på Rena før Birkebeinerrittet, og er det interesse og dugnadsånd blant medlemmene kan vi gjøre tilsvarende grep i år. Når vi har fått inn svar fra dere (for dere vil jo svare?), kan vi begynne planlegging av eventuelle opplegg rundt sagenesyklistenes favoritt-ritt.

Selv om du ikke planlegger å sykle noen ritt i år, send inn skjemaet slik at vi får en oversikt over de av medlemmene som foretrekker terrengsykkelen som treningsverktøy.

Her kan klikke her for å svare på spørreundersøkelsen.

1 Response

  1. Og svarene renner inn…..? 😉

Legg igjen en kommentar