Kalascup #1 Skullerud

UB Cup har skiftet navn til Kalascup, men ellers er vel mye likt som før. Første ritt er på Skullerud Onsdag 11 Mai (I morgen faktisk). For de uinnvidde så er det altså en rundbanecup for de av oss som foretrekker knaster på dekkene og sand mellom skinkene tennene.

Værmeldingen er strålende og marka er tørr. Undertegnede stiller til baktroppstjeneste, men deltar for å få fyrt opp i konkuransenervene og få presset meg på en måte jeg ikke er i stand til på egen hånd. Det er flere navn fra Sagene på startlista, men plass til enda flere.

Kalas Cup Skullerud.

1 Response

 1. Båtsfjord sier:

  Kalas Cup på Skullerud var utrolig morsomt, med en fantastisk flott løype. Partiet over Dalsåsen var gull 🙂
  En del kaos ifbm stadionområdet og tilkomst etc, men som en midlertidig løsning var dette akseptabelt.
  For min egen del så gikk det som forventet, jeg kom sist i klassen. Trøsten får være at jeg ikke var uendelig langt bak de nest siste og at dette kun gjenspeiler min småbarnspappa-form. I siste nedoverbakken på siste runden så tværra jeg styret og hadde en spektakulær OTB. Landa/rulle på rygg og skulder og utover noen mindre skrammer og blåmerker gikk det veldig bra. Det satt en fotograf rett nedenfor med kamera rettet oppover, og jeg håper han fikk noen heftige bilder.
  Mange Sagenefolk i området, og jeg fikk hilst på noen av dere.
  Det eneste nedturen var at jeg glemte å sette på tastelås på Garmin, så opp på Dalsåsen første tur så har jeg stopp klokka. De 9 minuttene jeg har fått med meg har gitt meg epic suffer score med 5,5 m i s4 og 3 min i S5. Starta iallfall hardt nok.

Legg igjen en kommentar