Reparasjon av klubbtøy

Tenkte bare at jeg kort skulle dele min (positive) erfaring med Trimtex og hvordan de håndterte min klage på klubbtøy som hadde gått opp i sømmene, da jeg vet at det er flere i klubben som har hatt problemer med det samme.

På prøvekvelden i Bjølsenhallen i februar klagde jeg til Trimtex’ utsendte medarbeider over at selene på Sagene-shortsen hadde raknet i sømmene etter kun kort tids (og normal) bruk. Han sa at det var bare å sende inn tøyet til dem, så ville de fikse det gratis.

Så sagt, så gjort. Jeg brukte imidlertid to måneder på å få ut fingeren (ventet på levering av bl.a. ny shorts bestilt i nettbutikken, kunne jo ikke sende fra meg den eneste Sagene-shortsen jeg hadde), men i midten av april sendte jeg mail til Trimtex (support@trimtex.no) for å høre hvordan jeg skulle gå frem. Fikk svar neste dag der de ba om ordrebekreftelse for tøyet og bilder av skadene. Hos meg hadde sømmene gått opp både på selene på buksa Elite Bib Shorts og på mansjettene på jakken Elite Thermo Jacket. Det så slik ut:

Buksesele

Buksesele

Mansjett

Mansjett

 

 

 

 

 

Trimtex godkjente bildene og sendte meg en ferdigutfylt returseddel som jeg printet ut og teipet på pakka – de betalte frakten. Jeg hadde ikke ordrebekreftelse på buksa, ettersom den var en del av det obligatoriske draktsettet og dermed ikke kjøpt i nettbutikken, men det gikk fint. Jeg fikk vite at det hele kunne ta opptil fire uker.

I går, tre uker og seks dager senere, lå det en hentelapp i postkassa. Både jakke og bukse er blitt pent reparert og alt ser bra ut. På buksa har de byttet hele båndet. Anbefales!

 

 

2 Responses

  1. Erno sier:

    Another good experience from Trimtex this week: my Sagene Elite LZR bibs faded colors after few thousand kilometers, so I sent some pictures to Trimtex and got 600 kr refunded from my next order.

    BIB color fade

  2. Langpilsen sier:

    «Elite LZR bibs faded colors after few thousand kilometers»… hmm skijakken min ble ugjenkjennelig grå etter første vask – mulig jeg har en «bonus» i vente her :-/

Legg igjen en kommentar