Meld deg på Montebellorittet

42 kilometer med varierende og morsom terrengsykling.

42 kilometer med varierende og morsom terrengsykling.

Ikke før du har fått vasket isflekkene av 17. mai-stasen, er det på tide å i ikle seg bunad igjen. Nå er det den knallfeite sagenebunaden som skal ut av skapet.

21. mai er et igjen klart for Montebellorittet. Rittet gir deg 42 kilometer med fart og spenning mellom Sande i Vestfold og Drammen. Rittet er seedingritt for mange av de større maratonrittene som kommer seinere i sesongen.

Ni sagenerytterene er allerede på meldt, så du vil ikke bli ensom på start. Langpilsen er for tiden i Frankrike og trener med Chris Froome, og vil ikke kunne være tilstede for å forsvare den knallsterke 2. plassen fra fjorårets ritt. Dette gjør at det hviler et ekstra stort ansvar på dere for at så mange rytter som mulig stiller på start og forsvarer fordums meritter. Været ser også ut til å bli bra.

 

Les mer om rittet her:

Du kan melde deg på her>>

3 Responses

  1. Daniel sier:

    Noen som kjører og har plass til meg + sykkel?

  2. Jeg har plass ned, men skal ikke lengre enn til Asker på returen.

  3. Daniel sier:

    Har fiksa, ellers takk 🙂

Legg igjen en kommentar