GPS og tempodrakt til salgs

Garmin Edge 810Garmin Edge 810 selges for kr 800,-. Ifølge Strava brukt august 2013 – januar 2016. Lader og sort silikon etui medfølger. Fungerer som den skal, byttet til annen modell pga manglende Tacx Neo støtte. Etter over to års bruk må dog noe redusert batterikapasitet påberegnes. Men antar man kan få byttet batteri hvis det blir problematisk.

En noe større kuriositet er min Trimtex tempodrakt (uten lommer) i størrelse XXL, naturligvis i Sagene IF Sykkel design. Brukt rundt 10-15 ganger, men i praksis fortsatt like skinnende hvit. Gikk den gang for XXL pga mine 191 cm, men innser at muskelmassen ikke var deretter, og har nå gått for ny i XL. Som referanse er mitt andre vitale mål rundt 85 kg. Stasen selges for kr 200,-. Føler den fortsatt har greit med mil inne, så må prøve å få den ut på veien igjen!

2 Responses

  1. Tom sier:

    GPS’en har nå funnet veien til ny eier.

  2. Tom sier:

    Hurra, tempodrakten har funnet bedre egnet eier.

Legg igjen en kommentar