Sagene Sti

Sagene StiSagene Sti kjører nå trening hver tirsdag kl 1900. Oppmøte i dag på snuplassen nedenfor Rikshospitalet (starten av Gaustadskogen). Turen går opp Vettakollen, videre mot Skjennungstua, Ullevålsæter og Kamphaug om tiden strekker til. Som navnet tilsier er det hovedsaklig sti som gjelder i standard Sagene tempo 🙂 Hvis noen av våre nyere medlemmer er interessert la meg gjerne vite så legger jeg dere til i stigruppa.

14 Responses

 1. Jon A sier:

  Jeg kan gjerne tenke meg å bli med på sti! Hvor mange er dere og er tempoet «trening/hardkjør» eller «stitur»? =)

 2. Klara sier:

  Eg er også interessert i ein stitur av og til. Blir i så fall baktropp sidan eg verken er spesielt flink eller spesielt sprek…

 3. Daniel sier:

  Interessert!:)

 4. Andy sier:

  Jeg og 🙂

 5. Henning sier:

  Jeg tenker meg en tur på sti til Vangen i dag, avreise 13 fra Sagene Kirke om noen er keene.

 6. Jørgen E sier:

  Jeg legges gjerne til i stigruppa 🙂

 7. Brede sier:

  Jeg vil også ha navnet mitt på stigruppa 🙂

 8. Håkon H sier:

  Gjerne med i stigruppa 🙂

 9. Bjørn E sier:

  Me too! 🙂

 10. Sigmund sier:

  Da har jeg lagt til de fleste bortsett fra Bjørn E (fant deg ikke på Facebook). Jeg skal sykle tur i morgen fra rundt 0900 fra Langsetløkka. Bare å slenge dere på 🙂

  Forøvrig er det stort sett ganske bra tempo på stiturene. Satser på noen bra turer med litt lengde og høyt tempo frem mot Ultrabirken.

 11. Christian S sier:

  Legg gjerne til meg også 🙂

 12. Bjørn E sier:

  Aha, fjasboka, nei jeg er nok blant det mikroskopiske mindretallet som ikke bruker den. Ingen mulighet for å annonsere turer her også, eller her i stedet? 🙂

 13. Jeg legges gjerne til i stigruppa!

 14. Sigmund sier:

  Joda kan også annonsere turer her, stort sett skitsnakk om trivielle sykkel ting på facebook gruppa uansett 😉

  Planlegger en lengre stitur gjennom store deler av Oslomarka søndag 21 august som forberedelse til Ultrabirken helgen etter. Planen er å sykle gjennom Nordmarka til Lillo så videre til Østmarka hovedsaklig på sti så langt det lar seg gjøre. Kom gjerne med innspill og ruteforslag.

  Dette blir en lang og krevende tur med relativt høyt tempo. For å rekke gjennom alt får vi satse på tidlig oppmøte, foreslår Statoil Bogstad 0800. Høres fristende ut?

Legg igjen en kommentar