Sagene syklekross

Halla! Lurer på hvem som skal delta i sesongens cx ritt? Jeg tenker NC og selvfølgelig årets høydepunkt, Superpokal.

Samtidig deler jeg en idé jeg hadde sammen med Caroline ang krossdraktene. Hadde det gått an å ha omvendt fargekombo? Svart overdel istedenfor hvit kan være en fordel mtp gjørma.

2 Responses

  1. Tom sier:

    Omvendt fargekombo ble diskutert da vi tok inn cyclocrossdraktene for snart to år siden. Samme diskusjon hadde vi også for høst, vinter og vårklær den gang vi fikk nåværende design. Vi diskuterte også om det ville være fornuftig å ha et «spesial» draktsett med slik omvendt fargekombo for de verste møkkaværdagene.

    Konklusjonen ble at vi ønsker å beholde vårt tradisjonsrike draktdesign på tvers av hele kolleksjonen. Lite praktisk, tidvis vanskelig å holde rent (trolig verst i forhold til landeveisdritt) men fører samtidig til at vi alltid er lett gjenkjennelige. At alle ser hvem vi er; #sagenesykkel 😉

  2. Thomas T sier:

    Jeg skal delta på Superpokal og hvert fall NC 1, 2, 5 og 6. NM om det blir i høvisk avstand. Jeg regner med at det blir arrangert flere treningsritt på Spikkestad (Bjørnar Volden, BOC) og forhåpentligvis på Skullerud fra sensommeren og utover i år og. HCKs Tryvannskross var veldig fint i fjor og blir nok arrangert i år også. De som er på Facebook kan følge med på gruppen «Cyclocross Oslo».

    Gjørme og blod vaskes i grunnen greit av. Hvit crossdress går overraskende greit.

Legg igjen en kommentar