KM Landevei – 18. september – informasjon og påmelding

Det er med stor glede vi kan melde at det blir avviklet et KM Landevei 2016! Hold av søndag 18. september!

Etter fjorårets nedtur har vi sikret oss en løsning som på best mulig måte ivaretar rytternes sikkerhet, en krevende løype samt en avviklingsform som ikke fordrer at alle medlemmene må stille som løypevakter: Sagene IF kjører KM Landevei som et ritt i BOC-rittet Ronde van Vestkant. En stor takk skal derfor rettes til våre venner i Bærum, som er særdeles gjestfrie denne helgen.

Vi legger i utgangspunktet opp til 8 runder i løypa, som er en runde på 8,2 km. Starten går etter at senior-feltet med servicebiler har kjørt, (altså noe senere enn selve rittstarten, dette kommer vi tilbake til) og vi avslutter vårt ritt 2 runder før BOC-rittet går i mål. Det gir en KM-løype på ca 65,5 km. Vi håper og tror at løypeprofilen vil skille tilstrekkelig, slik at vi ikke får enda en massespurt for hele feltet.

Våre ryttere betaler  vanlig påmeldingsavgift, kr 260,-, og alle må ha gyldig lisens. Ja, det koster noen kroner, men det betaler vi gladelig for vår egen sikkerhet.

På nåværende tidspunkt ønsker vi en oversikt over hvem som ønsker å delta, for å få samkjørt de praktiske detaljene med arrangøren. Meld derfor ifra hvis du stiller (og ikke noe annet enn akkurat dét) i kommentarfeltet. Når dette er klart, vil vi få en nærmere beskrivelse av hvordan vi skal melde oss på.

16 Responses

 1. Sigmund sier:

  Spennende! Er alene med sneipen den helgen men skal prøve å fikse barnevakt.

 2. Bjørn sier:

  Er det satt noe tidspunkt?

 3. Jørgen sier:

  Stiller mulighens

 4. Espen KJ sier:

  Satser på å være med på dette. Bra ordna!

 5. Charlotte L sier:

  Lyst til å være med, men gjerne med litt flere ladies! Kom igjen Sagene damer!!

 6. Jan O sier:

  När får vi besked om starttider?

Legg igjen en kommentar