Høstens første søndagstur

Yr lover strålende sol førstkommende søndag og siden man ikke helt vet hvordan høsten utvikler seg videre inviterer jeg alle Sagenes kvinner og menn med på langtur. Turen går til Son, via Spydeberg (150 km) eller Kroer (130 km) og tilbake til Sagene via Drøbak. Hvilken rute vi velger bestemmes ved avreise, men jeg håper så mange som mulig blir med. Turen går i det tempoet hvor alle henger med og det tar den tiden det tar. Ryktene sier at pizzaen i Son er fabelaktig og bollene i Drøbak likeså 🙂

Klarer vi å bli flere enn på Eidsvoll 16. mai? Møt opp ved Sagene Kirke kl 10 på søndag!

Dersom tidspunkt ikke passer for noen eller noen av andre årsaker ikke kan være med hele runden så er dere hjertelig velkomne til å komme oss i møte. Formannen har tatt spanderbuksene på og ved ankomst Drøbak spanderes det en kanelbolle på alle frammøtte 🙂

Sagene 16 mai

Meld din interesse i kommentarfeltet under. I tilfelle vi blir mange er det viktig at også de som møter oss underveis melder fra slik at vi får passet på at bakeriet ikke går tomme for kanelboller – tro  meg, de er verdt turen alene! 😀

9 Responses

 1. Jan O sier:

  Høres fantastisk ut! Regne med mig!

 2. Martin Claus sier:

  Jeg er også med!

 3. Erik H sier:

  Jeg er med😊

 4. Christian S sier:

  Blåhjelmen er med!

Legg igjen en kommentar