Stitur til Vangen lørdag 1. oktober

I morgen lørdag 1. oktober drar en liten gruppe fra stiseksjonen inn til Vangen i Østmarka for boller og brus. Vi møtes på Muselunden kl 9:30 og setter kursen mot p-plassen ved Østmarksetra så om det passer bedre for noen å møte der så vil vi passere her noe før kl 10. Løypa består av mye morsom sti og noe grus og uansett ferdighetsnivå vil nok alle få noe å bryne seg på, det er dog ikke en veldig vanskelig løype så denne passer like godt til de av oss som må nedpå med beinet av og til som for de som er født med røtter og stein under hjula. Vi kommer ut igjen ved Nøklevann så for de som har tid blir det en liten bonustur i Pioneren avslutningsvis. Kan love en lørdag med sol, morsomme flytstier, tekniske partier og smilende turkamerater! Meld dere på i kommentarfeltet under.

Thumbs up

7 Responses

 1. Klara sier:

  Boller og brus på tur er stas, eg stiller:-)

 2. Christian S sier:

  Melder på meg og den slitne hardtailen min 🙂

 3. Øystein N sier:

  Jeg er med, også med sliten hardtail 🙂

 4. Olav Magnus sier:

  Familiemiddagen ble ikke så tøff som fryktet, stiller

 5. Olve sier:

  Jeg er gjerne med på stitur!:-)

Legg igjen en kommentar