Hold av 25. november – Hjulebord for Sagene Sykkel

Vi kommer tilbake med mer om tid og sted – men aller viktigst her er påmelding:

Ønsker du å delta på årets Hjulebord? Legg igjen et kort «ja» i kommentarfeltet.

Til de som ikke tidligere har deltatt på Hjulebord, kan vi friste med utdeling av priser. Først og fremst for Klubbmesterskapene. Men vi har også rom for noen priser til for eksempel «årets ildsjel», eller «årets mekaniker», «årets selvoppofrelse» eller kanskje «årets rookie» – du foreslår, og sender det på mail til sagenesykkel_æt_gmail_com, gjerne med en liten begrunnelse.

Ellers er Hjulebordet igjen å anse som vår sesongavslutning (vi planlegger altså ikke å arrangere en egen sesongavslutning som de to foregående årene). Forhåpentligvis kan man både få høre noen selvopplevde historier fra NM-vinnere, proffryttere eller andre av rytterne som både inspirerer og gleder oss på Strava og i sosiale medier – og få høre noen gode skrøner fra oss andre om hvordan ting gikk litt mindre vellykket.

Vi i styret håper så mange som mulig kommer!

42 Responses

 1. Martin Or sier:

  Ja klart det! Gleder meg😊

 2. Mario P sier:

  Ja også. 🙂

 3. Henning sier:

  Ja, men pga julebord med jobb samme dag blir det middag med de og festivitas med Sagene 🙂

 4. Sigmund sier:

  Ja! Når starter middagen? Mulig jeg kommer litt senere ala Henning!

Legg igjen en kommentar